Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου : Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων βρίσκεται στη Ζάκυνθο στα πλαίσια της Πανελλαδικής Απεργίας 14 Μάρτη

Δημοσιεύτηκε στις

 Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων, Γιάννης Τασιούλας, επισκέφτηκε σήμερα το νησί μας όπου μαζί με αντιπροσωπεία  του Εργατ/κού Κέντρου Ζακύνθου και αντιπροσωπεία του Συνδικάτου Οικοδόμων, πραγματοποίησαν εξορμήσεις από νωρίς το πρωί στα εργοτάξια του νησιού.

    Συζήτησαν με οικοδόμους για ζητήματα που αφορούν τις συνθήκες εργασίας, την τήρηση των μέτρων ασφαλείας, το μεροκάματο, την ασφάλιση κ.α. , ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που η οικοδομική δραστηριότητα είναι έντονη στο νησί μας, ενόψει της τουριστικής σεζόν.

    Τέλος κάλεσαν τους εργαζόμενους να στηρίξουν μαζικά την πανελλαδική -πανοικοδομική απεργία στις 14 του Μάρτη.

 

Από τη Διοίκηση

Περισσότερα

Σωματείο Εργαζ. Ομίλου ΝΗΡΕΥΣ Ιχθυοκαλλιέργειες Θεσπρωτίας: Στήριξη στον αγώνα του Σωματείου ΝΗΣΕΛΑΝ

Το σωματείο μας στηρίζει τον δίκαιο αγώνα του αδελφού σωματείου της ΝΗ.ΣΕΛ.ΑΝ στην Εύβοια. Στεκόμαστε...

Σωματείο Καθαριστριών – Καθαριστών Δημοσίων Σχολείων Αθήνας: Στην πρώτη γραμμή ενάντια στον αντεργατικό οδοστρωτήρα της 13ωρης δουλειάς

Στην πρώτη γραμμή ενάντια στον αντεργατικό οδοστρωτήρα της 13ωρης δουλειάς Το Σωματείο Καθαριστριών – Καθαριστών...