Aίτημα σύγκλισης Ολομέλειας της Ομοσπονδίας Επισιτισμού Τουρισμού από τη ΔΑΣ

Δημοσιεύτηκε στις

Τα μέλη της διοίκησης της Ομοσπονδίας Επισιτισμού-Τουρισμού που είναι εκλεγμένα με τη ΔΑΣ κατέθεσαν αίτημα σύγκλισης της ολομέλειας προκειμένου το σύνολο των μελών της Διοίκησης της Ομοσπονδίας να συζητήσει αλλά και να πάρει θέση σχετικά με την πρωτοφανή πρόταση του Εκτελεστικού Συμβουλίου να καταργηθεί μέσα από την ΣΣΕ ο σταθερός ημερήσιος χρόνος εργασίας και οι δύο ημέρες εβδομαδιαίας ανάπαυσης των εργαζομένων.

Είναι χαρακτηριστικό των μεθοδεύσεών τους το γεγονός ότι πριν από 2 εβδομάδες έγινε Συνέδριο κατά τη διάρκεια του οποίου δεν είπαν λέξη στους δεκάδες αντιπροσώπους των εργαζομένων για την πρότασή τους, προφανώς για να κρύψουν την εγκληματική τους πρόθεση να επιβάλλουν με την υπογραφή τους απλήρωτη δουλειά μέχρι θανάτου.

Απέφυγαν να ενημερώσουν τους Συνέδρους για τις προθέσεις τους όχι μόνο για να αποφύγουν την ουσιαστική αντιπαράθεση και να μην δώσουν χρόνο και περιθώριο να γίνει ουσιαστική συζήτηση επάνω στο πλαίσιο των δυνάμεων του ΠΑΜΕ για τις ΣΣΕ, αλλά για να φέρουν μια ακόμη φορά τους εργαζόμενους προ τετελεσμένων.

Επιδιώκουν να περάσει στα «μουγκά» η πρόταση τους, να μην ακουστεί λέξη μέσα στους χώρους δουλειάς και πολύ παραπάνω οι εργαζόμενοι να μην πάρουν χαμπάρι για το τι τους ετοιμάζουν οι εργατοπατέρες που κηρύσσουν το τέλος των αγώνων για να βαθύνει ακόμη περισσότερο η εκμετάλλευση δίχως κανένα εμπόδιο.

Να το βάλουν καλά στο μυαλό τους: Δεν θα περάσει το σχέδιο τους. Δεν πρόκειται να κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια να τους παρακολουθούμε να επιβάλουν δουλειά μέχρι θανάτου.

 

Περισσότερα

Για το νέο εργοδοτικό έγκλημα στη Ζώνη

Άλλο ένα εργοδοτικό έγκλημα Όχι άλλο αίμα για τα κέρδη των εφοπλιστών Το ΠΑΜΕ εκφράζει τα...

Διαδικτυακή εκδηλωση του ΠΑΜΕ με τη συμμετοχή συνδικαλιστών απο τη Γαλλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Πραγματοποιήθηκε χθές, 22 Ιουλίου, η διαδικτυακή εκδηλωση του ΠΑΜΕ με τη συμμετοχή συνδικαλιστών απο...

Μεγάλες αγωνιστικές στιγμές στη ΛΑΡΚΟ – Νεκρωσε η Λοκρίδα (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Η μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση στη ΛΑΡΚΟ στέλνει μήνυμα: Κανείς δεν πρόκειται να πετάξει έξω...