Δελτίο Τύπου του Σωματείου Εργαζομένων ΑΕΠΙ – ΣΕρΑ για τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Γ. Διευθυντή της εταιρείας

Δημοσιεύτηκε στις

Τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018 οι εργαζόμενοι της ΑΕΠΙ συναντήθηκαν με το Γενικό Διευθυντή της ΑΕΠΙ κ. Δημήτρη Ξανθόπουλο, μαζί με αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ, το οποίο έχει από την αρχή ταχθεί στο πλευρό των εργαζομένων.

Η συνάντηση αφορούσε τη μη καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζομένους, νόμιμους εκπροσώπους  και αντιπροσώπους  αλλά και τη γενικότερη πορεία και το μέλλον της εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης,  έγινε  απόπειρα από την πλευρά του Γενικού Διευθυντή της ΑΕΠΙ καταλογισμού ευθυνών στους εργαζόμενους  για τη σημερινή τραγική κατάσταση της εταιρείας, γεγονός που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των εργαζομένων.

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουμε αυτήν την απαράδεκτη ενέργεια και δηλώνουμε τα εξής:

  •          δεν έχουμε καμία απολύτως ευθύνη για την κατάσταση που έχει περιέλθει η ΑΕΠΙ και δεν πρόκειται να δεχθούμε καταλογισμό ευθυνών από καμία πλευρά.
  •          Οι εργαζόμενοι με την υπερπροσπάθειά μας έχουμε στηρίξει μέχρι σήμερα την λειτουργία της εταιρείας και τη συνέχιση της είσπραξης δικαιωμάτων, κάτω από συνθήκες που τα τελευταία δύο χρόνια ήταν εξαιρετικά  δύσκολες και ψυχοφθόρες.
  •          Εδώ και μήνες δεν έχει δοθεί καμία λύση από την πλευρά της Διοίκησης σε μείζονα θέματα της εταιρείας, στρατηγικής και οικονομικής φύσεως, οδηγώντας την εταιρεία σε ακυβερνησία και αδιέξοδα.
  •          Οι ευθύνες  ανήκουν  εξ΄ ολοκλήρου και θα πρέπει να αναζητηθούν σε αυτούς που πραγματικά διοίκησαν την ΑΕΠΙ όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας ιδιοκτησιακή σχέση μαζί της.

 

Σωματείο Εργαζομένων ΑΕΠΙ- ΣΕρΑ

 

Περισσότερα

Σύλλογος Μονίμων Υπαλλήλων του ΕΦΕΤ – Για την πανώλη των αιγοπροβάτων και τη συμβολή των εργαζομένων του ΕΦΕΤ στη διαχείρισή της

Θέμα: « Για τη διαμορφωμένη κατάσταση σχετικά με την πανώλη των αιγοπροβάτων και τη...
00:09:36

Παρέμβαση ΣΥΠΑ στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής για τις συλλήβδην μετακινήσεις των Εποπτών Δημόσιας Υγείας(BINTEO)

Παρέμβαση στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής στις 29/7/2024 πραγματοποίησε ο Σύλλογός μας με...

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου για Λευκη Νύχτα – Να μην γίνει κανονικότητα η καταπάτηση του ωραρίου μας

ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ Η ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΜΑΣ Ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης αποφάσισε "για...