Εργατικό Κέντρο Λάρισας – Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας : Πικετοφορία αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό Τετάρτη 20 Δεκέμβρη στις 7 το απόγευμα

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας και η Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας (ΕΕΔΥΕ), καταδικάζουν την απόφαση της κυβέρνησης των ΗΠΑ να αναγνωρίσουν την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ. Τα γεράκια του Ιμπεριαλισμού ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και Ε.Ε, μαζί με το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ, για δεκαετίες δολοφονούν και εξαθλιώνουν τον ηρωικό λαό της Παλαιστίνης.

Η νέα αυτή πρόκληση των ΗΠΑ είναι η συνέχεια της πολιτικής που προκαλεί φτώχεια, ανεργία, πολέμους και προσφυγιά, και επιδιώκει να βάλει ταφόπλακα στο δίκαιο αίτημα του παλαιστινιακού λαού για Ανεξάρτητο, Βιώσιμο Παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Η κίνηση αυτή των ΗΠΑ είναι κομμάτι του ευρύτερου σχεδίου τους για τη «Μεγάλη Μέση Ανατολή» που θα προκύψει από τις στάχτες της Συρίας, της Λιβύης, του Ιράκ και των υπόλοιπων χωρών, που ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και ΕΕ έριξαν στις φλόγες του πολέμου.

Καταγγέλλουμε τις υποκριτικές δήθεν διαμαρτυρίες οργανισμών και κυβερνήσεων, οι οποίοι χρόνια στηρίζουν και συνεργάζονται με το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ, χρόνια τώρα αρνούνται να αναγνωρίσουν τα δίκαια αιτήματα του Παλαιστινιακού λαού και σήμερα δήθεν λυπούνται για αυτήν την εξέλιξη, την οποία οι ίδιοι έχουν προετοιμάσει.

Σήμερα αποδεικνύεται τι σήμαιναν οι κολακείες του Τσίπρα στον Τραμπ! Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ξερογλείφεται στους μακελάρηδες των λαών και τους δίνει τις θάλασσες και το χώμα της Ελλάδας ως προγεφύρωμα για να εξαφανίσουν ένα ολόκληρο λαό, να εξαπολύσουν «φωτιά και σίδερο» σε όλη την περιοχή με αντάλλαγμα ένα κομμάτι από τη λεία.

Δυναμώνουμε των αγώνα των εργαζομένων όλων των χωρών ενάντια στον κοινό αντίπαλο, τα μονοπώλια και τον ιμπεριαλισμό!

Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα του Παλαιστινιακού λαού!

 

 

Περισσότερα

Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών: Να δoθεί ΤΩΡΑ έκτακτο κονδύλι για τις ανάγκες της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών

Χαιρετίζουμε τον αγώνα των φοιτητών και οι φοιτητριών της ΑΣΚΤ που βρίσκονται αυτές τις...

Παράρτημα των Βορειοδυτικών Συνοικιών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών: Καταγγέλλουμε την εκδίκαση στο ΣτΕ για την απαλλοτρίωση της ΕΡΙΟΤΕΚ στη Ν. Ιωνία

Το Παράρτημα Βορειοδυτικών της Ένωσης Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα των εκπαιδευτικών,...

Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής: Για τη παράνομη προσωρινή κράτηση της αντιπροσωπείας του ΠΑΜΕ στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη και παράνομη προσωρινή κράτηση της αντιπροσωπείας του ΠΑΜΕ από δυνάμεις ασφαλείας...