Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας : Άμεση απάντηση στην προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων

Δημοσιεύτηκε στις

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας πραγματοποίησε μαζική εξόρμηση στην εταιρία ICAP, την Παρασκευή, 3  Νοέμβρη, ενάντια στις προσπάθειες εκφοβισμού και τρομοκράτησης συναδέλφων.

Το Σωματείο κατήγγειλε στους εργαζόμενους τις τακτικές της εργοδοσίας, που στόχο έχουν τους εργαζόμενους ανοργάνωτους, εύκολα εκμεταλλεύσιμους. Ο Σύνδεσμος κάλεσε τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν στην Επιτροπή Εργαζομένων ICAP και να συμμετέχουν μαζικά στο Συλλαλητήριο που έχει καλέσει το ΠΑΜΕ στις 9 Νοέμβρη. Ταυτόχρονα έγινε παρέμβαση στην εργοδοσία για το περιστατικό.

Το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα προετοιμάζει την απάντηση της εργατικής τάξης στους σχεδιασμούς Κυβέρνησης-Εργοδοτών-ΕΕ για χτύπημα των δικαιωμάτων των εργαζομένων στη Συλλογική Οργάνωση και Δράση, στο δικαίωμα στην Απεργία.

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας, θα σταθεί δίπλα σε κάθε εργαζόμενο, σε κάθε συνάδελφο για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του, στον αγώνα για καλύτερους μισθούς, καλύτερη ζωή.

Ενημερωνόμαστε-Ερχόμαστε Σε Επαφή Με Το Συνδικάτο!

Δεν Παραιτούμαστε Από Τα Δικαιώματα Μας!

Όλοι στο Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Πέμπτη 9 Νοέμβρη στις 18.30. στο Σύνταγμα

Προσυγκέντρωση Σωματειακής Επιτροπής ICAP στις 18:00 στην πλ. Κάνιγγος

 

 

Περισσότερα

Ταξική Ενότητα Εργαζομένων στην EFOOD: Βάζουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία της Πανελλαδικής Απεργίας στις 25 Νοέμβρη

Η Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας, στις 19 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε σε μια περίοδο που...

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Σε ματαίωση ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας και του πρώην μαγαζιού της κυρίας Πόπης από τους Μύλους

Σε ματαίωση οδηγήθηκε ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας και του πρώην μαγαζιού της...

Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Αττικής: Να διασφαλιστούν άμεσα τα δικαιώματα των εργαζομένων στη PIZZA FAN

ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΝ  ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ PIZZA FAN – ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ...