Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι σημερινές στάσεις εργασίας που προκήρυξε το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας

Δημοσιεύτηκε στις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι σημερινές στάσεις εργασίας που προκήρυξε το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας και οι εργαζόμενοι στα εργοτάξια κατασκευής των γραφείων της ναυτιλιακής εταιρείας ΑΓΓΕΜΑΡ στην Καλλιθέα και του Μουσείου Γουλανδρή στο Παγκράτι, στα πλαίσια της προσπάθειάς μας για την ανάπτυξη κινητοποιήσεων με στόχο την υπογραφή συμβάσεων εργασίας με αυξήσεις στα μεγάλα εργοτάξια του κλάδου.

Οι εργαζόμενοι συμμετείχαν μαζικά στις κινητοποιήσεις και στις Γενικές Συνελεύσεις που πραγματοποιήθηκαν. Έδειξαν αποφασιστικότητα για συνέχιση των κινητοποιήσεων απέναντι στην αδιάλλακτη στάση της εργοδοσίας, όπως στο εργοτάξιο της ΑΓΓΕΜΑΡ, όπου οι εργοδότες δεν εμφανίστηκαν στη συνάντηση που είχαμε ζητήσει και αξιοποιούν το νομικό οπλοστάσιο που υπάρχει για να μη δίνουν αυξήσεις στους εργαζόμενους, να μην έχουν συλλογικές συμβάσεις.

Οι εργαζόμενοι είναι αποφασισμένοι για συνέχιση του αγώνα, έτσι ώστε να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά τους.

Συνεχίζουμε δυναμικά, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις το επόμενο διάστημα με νέες στάσεις εργασίας, την Παρασκευή 27 Οκτώβρη, στο εργοτάξιο του Αστέρα Βουλιαγμένης, 11.00-13.00 και την Πέμπτη 2 Νοέμβρη 2017 στο εργοτάξιο του Μουσείου Γουλανδρή, 11.00-13.00. Διεκδικούμε αυξήσεις σε μισθούς και μεροκάματα και γενικότερα τη βελτίωση των όρων και συνθηκών εργασίας.

Για τη Διοίκηση

 

 

 

Περισσότερα

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Εύβοιας: Για την Εργατική Πρωτομαγιά

Με αισιοδοξία και μαχητικότητα οι εργαζόμενοι της Εύβοιας τιμήσαμε την Εργατική Πρωτομαγιά, στις συγκεντρώσεις...

Ομοσπονδία Φαρμάκου: Για την Εργατική Πρωτομαγιά

Η Ομοσπονδία μας χαιρετίζει τη μεγάλη συμμετοχή των εργαζομένων και στον κλάδο μας στην...

Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο : Για τις απαράδεκτες εκφράσεις του Υπ. Υγείας απέναντι σε διαδηλωτές

Στο νησί του μικρού Μιχαήλ και των τραγικών ελλείψεων στην υγεία επέλεξε ο υπουργός υγείας...