Η Ομοσπονδία Φαρμάκου καταγγέλλει και καταδικάζει τη νόθα διαδικασία που εξελίσσεται αυτές τις μέρες στις «αρχαιρεσίες» του σωματείου – μηχανισμού με την επωνυμία «Κλαδικό Σωματείο Εργαζομένων στα Τρόφιμα και τα Σούπερ Μάρκετ».

Δημοσιεύτηκε στις

Η ΟΕΦΣΕΕ καταγγέλλει και καταδικάζει τη νόθα διαδικασία που εξελίσσεται αυτές τις μέρες στις – κατ’ όνομα και μόνο – «αρχαιρεσίες» του σωματείου – μηχανισμού με την επωνυμία «Κλαδικό Σωματείο Εργαζομένων στα Τρόφιμα και τα Σούπερ Μάρκετ». Μέσα σε ένα όργιο εκβιασμών και τρομοκρατίας, η εργοδοσία των μεγάλων Σούπερ Μάρκετ της Αττικής «σέρνει» εκατοντάδες εργαζόμενους να ψηφίσουν τους «δικούς της», εργοδοτικούς συνδικαλιστές. Προϊστάμενοι και διευθυντές αυτών των επιχειρήσεων παρελαύνουν καθημερινά από το χώρο των αρχαιρεσιών και φιγουράρουν και ως υποψήφιοι – εκπρόσωποι των εργαζόμενων!!!

Αυτό το δήθεν σωματείο και οι διαδικασίες που ακολουθεί δεν έχουν καμιά σχέση με τους εργαζόμενους, την αναγκαιότητα και το δικαίωμά τους στη συνδικαλιστική οργάνωση. Πρόκειται για έναν μηχανισμό που έχουν στήσει οι εργοδότες, αξιοποιώντας προϊσταμένους και διευθυντές αλλά και τους εργοδοτικούς – κυβερνητικούς συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ακριβώς όπως οι «Ενώσεις Προσώπων» που στήνουν εργοδότες και εργοδοτικοί – κυβερνητικοί συνδικαλιστές σε διάφορες επιχειρήσεις για να εκβιάζουν και να υποτάσσουν τους εργαζόμενους, για να τσακίζουν συμβάσεις και δικαιώματα, για να διαλύσουν τη συλλογική οργάνωση των εργαζόμενων και το συνδικαλιστικό κίνημα.

Έχουμε πείρα, εξάλλου, και στον κλάδο μας από τέτοια φαινόμενα και η Ομοσπονδία μας δίνει καθημερινά τη μάχη απέναντί τους, συγκρούεται με αυτές τις δυνάμεις.

Αυτός είναι ο δρόμος και για κάθε εργαζόμενο, για κάθε τίμιο συνδικαλιστή. Να ορθώσουμε μέτωπο απέναντι στα σχέδια εργοδοσίας, κυβέρνησης, εργοδοτικού – κυβερνητικού συνδικαλισμού, να μην τους επιτρέψουμε να αλώσουν τη συλλογική οργάνωση των εργαζόμενων, το συνδικαλιστικό κίνημα. Να πετάξουμε έξω από τα εργατικά σωματεία τις δυνάμεις αυτές που βάζουν πλάτη για να υλοποιηθούν οι εργοδοτικοί και κυβερνητικοί σχεδιασμοί και ταυτόχρονα επιβάλουν με διάφορους μηχανισμούς και νοθείες το συσχετισμό τους στο συνδικαλιστικό κίνημα.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Καταγγελία για την απρόκλητη επίθεση στη διαδήλωση των Φοιτητικών Συλλόγων έξω από το Μέγαρο Μαξίμου

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει! Η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση...

Συνδικάτο Εργτ/λων Τηλεπικοινωνιών Πληροφορικής Αττικής: 16 Μάη στο Λόφο Λαμπράκη στο Νέο Κόσμο τo 2o ΣΕΤΗΠ Fest

To 2o ΣΕΤΗΠ Fest είναι γεγονός! Σάββατο 16 Μάη, στο Λόφο Λαμπράκη στο Νέο Κόσμο! Doors...

Σύλλογος Υπαλλήλων Υπ. Τουριστικής Ανάπτυξης: Όλοι στην Απεργία την Τετάρτη 13 Μαΐου

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΙΣ 13 ΜΑΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ! ΟΛΕΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ Στην Αθήνα, στις...