Το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής καταγγέλλει την Εταιρία Metallock για τις 5 παράνομες και καταχρηστικές απολύσεις συναδέλφων μεταναστών

Δημοσιεύτηκε στις

Η Διοίκηση     του  Συνδικάτου μας καταγγέλλει την εργοδότρια Εταιρεία metallock  ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΚΗΣ Ε. ΗΛΙΑΣ που εδρεύει στο 33ο χιλ Αθηνών –Λαμίας Πολυδένδρι   Αττικής ,  για τις παράνομες και καταχρηστικές απολύσεις 5 συναδέλφων μας  μεταναστών :  KHALID IMRAN του  KHALID ,  IQBAL Μuhammad του khan, AMJID IQBAL του NAZIR, CHOUDHRY AZHAR JAVED του  AZMAT ALI, MOHAMMAD IQBAL του KHAN  , γιατί οι ίδιοι  απαίτησαν αγωνιστικά και με καταγγελία στην Επιθεώρηση δεδουλευμένα που δεν τους καταβάλει παράνομα η Εταιρεία .

Με περίσσιο θράσος   ο εργοδότης , αντί να τους πληρώσει  όσα οφείλει , προσέλαβε τους αντικαταστάτες τους  και μετά τους απέλυσε. Τους απέλυσε μάλιστα ενώ είναι σε εκκρεμότητα η καταγγελία τους για τα δεδουλευμένα που θα γίνει  στην Επιθεώρηση Άνοιξης   την 1-9-2017 . Σκοπός του εργοδότη να πνίξει κάθε αγωνιστική διεκδίκηση ,  να τρομοκρατήσει όλους τους εργαζόμενους .  

Οι εργοδότες με τις πλάτες και την πολιτική της Κυβέρνησης δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα .

Απαιτούμε από την Επιθεώρηση ,  το Υπουργείο Εργασίας  , την Κυβέρνηση, που έχει ακέραια την ευθύνη για την στάση των εργοδοτών  να παρέμβουν και να ακυρώσουν ΑΜΕΣΑ τις παράνομες απολύσεις και να καταβληθούν ΟΛΑ τα χρωστούμενα. Απαιτούμε άμεσα από την επιθεώρηση της Άνοιξης να καλέσει τριμερή για την ανάκληση των απολύσεων.    

Καλούμε τους εργαζόμενους στην Εταιρεία  να απαιτήσουν αγωνιστικά την ανάκληση των απολύσεων .

 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               Ο ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

                                      

 

Περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: Αποχαιρετισμός στην άξια συνάδερφο και συνοδοιπόρο, την πιανίστα Βίκυ Στυλιανού

Ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος μέσω της πένας του μέλους του Δ.Σ. του, μαέστρου Χρήστου Κολοβού, αποχαιρετά...

ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ

29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΙΣ  ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΟΜΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ...