Το κλαδικό σωματείο της Αθήνας, στηρίζει τον αγώνα των συναδέλφων στη euromedica, κηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας την Τρίτη 13/6/2017 από τις 10 έως τις 1 το μεσημέρι στην κλινική «ΑΘΗΝΑΙΟΝ

Δημοσιεύτηκε στις

Οι εργαζόμενοι στην κλινική «ΑΘΗΝΑΙΟΝ» που ανήκει στον όμιλο euromedica, συνεχίζουν στο δρόμο του αγώνα.

Συνεχίζουν να δίνουν σκληρό αγώνα, για να εξασφαλίσουν το αυτονόητο δικαίωμα της κανονικής μισθοδοσίας. Μετράμε ήδη 7 χρόνια, όπου οι συνάδελφοι του ομίλου, πανελλαδικά, εργάζονται σε καθεστώς απλήρωτης εργασίας. Αμείβονται με «έναντι», με «χαρτζιλίκια». Με τη συσπείρωση στα σωματεία, με τον οργανωμένο αγώνα, έχουν πετύχει να αποσπάσουν μισθούς και δικαιώματα.

 Οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν μαχητικά την αναλγησία της εργοδοσίας του ομίλου euromedica, που ενώ τους εξαθλιώνει, την ίδια ώρα, πρωτοστατεί στις εξελίξεις στην ιδιωτική υγεία, επενδύει στον Ιατρικό Τουρισμό.

 Το κλαδικό σωματείο της Αθήνας, στηρίζει τον αγώνα των συναδέλφων στη euromedica, κηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας την Τρίτη 13/6/2017 από τις 10 έως τις 1 το μεσημέρι, στην κλινική «ΑΘΗΝΑΙΟΝ και καλεί σε σύσκεψη τους εργαζόμενους, στα γραφεία του σωματείου την Πέμπτη 15 Ιούνη στις 5 το απόγευμα.

 

Απαιτούμε

Κανονική ροή μισθοδοσίας.

Άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων.

 ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Συμπαράσταση στους συμβασιούχους εργασιακούς συμβούλους της ΔΥΠΑ

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά στηρίζει και συμπαραστέκεται στους συμβασιούχους Εργασιακούς Συμβούλους των ΚΠΑ2 Πειραιά,...

Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής: Κάλεσμα 25 Γενάρη σε σύσκεψη για την ειδική αγωγή

Γονείς παιδιών στην ειδική αγωγή, στηρίζουμε την σημαντική πρωτοβουλία για τα παιδιά μας του...