Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας εκφράζει τη συμπαράστασή του στους συναδέλφους του έργου ανακαίνισης του Αστέρα Βουλιαγμένης, οι οποίοι προχώρησαν από σήμερα σε επίσχεση εργασίας

Δημοσιεύτηκε στις

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας εκφράζει τη συμπαράστασή του στους συναδέλφους του έργου ανακαίνισης του Αστέρα Βουλιαγμένης, οι οποίοι προχώρησαν από σήμερα σε επίσχεση εργασίας, επειδή η εργοδοσία τους οφείλει δεδουλευμένα δύο μηνών.

Καταγγέλλουμε την ανάλγητη στάση της εργοδοσίας, που προκειμένου να έχει κέρδη ξεζουμίζει τους εργαζόμενους και την καλούμε να εξοφλήσει άμεσα όλα τα δεδουλευμένα. Ταυτόχρονα καταγγέλλουμε την προσπάθεια φίμωσης των εργαζομένων που επιχείρησε η εργοδοσία, αφού όταν εργαζόμενος στο συγκεκριμένο έργο ήρθε σε επαφή με το Συνδικάτο, τον απέλυσε με διάφορα αστήρικτα κι απαράδεκτα προσχήματα.

Η προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων δεν θα περάσει! Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας και το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα είναι έμπειρο από τέτοια ζητήματα και δεν θα τα αφήσει αναπάντητα. Ήδη, οι συνάδελφοι, για την καλύτερη οργάνωση της πάλης τους, με την καθοριστική συμβολή του Συνδικάτου, προχώρησαν σε γενική συνέλευση στο χώρο εργασίας, όπου εξέλεξαν τριμελή εργοταξιακή επιτροπή. Συνεχίζουμε μέχρι να επαναπροσληφθεί ο συνάδελφος.

 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

Περισσότερα

Απαράδεκτη Απόφαση του δικαστηρίου για τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ

Για άλλη μια φορά η δικαιοσύνη με την απόφασή της τάσσεται με την πολιτική...

16 Ιούλη στις 11πμ στο Υπ. Υγείας για να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο – έκτρωμα για την ψυχιατρική μεταρρύθμιση

 ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ –ΕΚΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ Η κυβέρνηση της ΝΔ έδωσε...

Καταγγελία στη Δημοτική Αρχή Ηλιούπολης για την προσπάθεια φίμωσης του σωματείου εργαζομένων

Τις τελευταίες μέρες εξελίσσεται ακόμα ένα επεισόδιο στην προσπάθεια φίμωσης του Σωματείου Εργαζομένων του...