Ανοιχτή Επιστολή από τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ – ΠΕΕΜΑΓΕΝ

Δημοσιεύτηκε στις

Σήμερα 10 Απρίλη 2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου του ΝΑΤ με εκπροσώπους ναυτεργατικών σωματείων. Στόχος της συνάντησης ήταν η δημιουργία κοινού πλαισίου αιτημάτων, για την επικείμενη συνάντηση με τον Υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Πετρόπουλο, που έχει οριστεί για αύριο Τρίτη 11 Απρίλη 2017 και αφορά την ακίνητη περιουσία του ΝΑΤ και την εφαρμογή του Ν.4387/2016, που πετσοκόβει τις κύριες συντάξεις, τις επικουρικές και τα εφάπαξ.         

Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ – ΠΕΕΜΑΓΕΝ απαιτούμε την άμεση σύγκλιση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΝΟ. Να επαναβεβαιώσουμε τις αποφάσεις μας ενάντια στον νόμο λαιμητόμο 4387/2016 και τα αιτήματα που διεκδικήσαμε με την 9ήμερη απεργία του Δεκεμβρίου.

Καλούμε όλους τους ναυτεργάτες εν ενεργεία και συνταξιούχους σε αγωνιστική επιφυλακή για κλιμάκωση των αγώνων μας.  

Περισσότερα

Συνδικάτο Εργατ/λων Τηλεπικοινωνιών Πληροφορικής Ν. Αττικής: Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές φοιτητές και στρατευμένους

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη και επικίνδυνη απόφαση επιβολής ποινής φυλάκισης και αποπομπής από τις Ειδικές...

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Να μη τολμήσουν να μπλέξουν περισσότερο τη χώρα με αποστολή στρατευμάτων και εξοπλισμών

ΝΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά του Ναυπλίου και του...

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων: Παγκόσμια Ημέρα για τον Αυτισμό. Αγωνιστική παρέμβαση 2 Απρίλη

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ...