Χαιρετιστήριο συμπαράστασης της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων στον αγώνα των αγροτών.

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ) χαιρετίζει τις κινητοποιήσεις της μικρομεσαίας αγροτιάς και εκφράζει την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση της στον δίκαιο αγώνα της.

 Έναν αγώνα που στρέφετε ενάντια στην νέα ΚΑΠ, την φοροληστεία των αγροτών, στους μεγάλους μονοπωλιακούς ομίλους και την Ε.Ε.

 Στόχος της πολιτικής της κυβέρνησης και της ΕΕ είναι να συγκεντρωθεί η αγροτική γη και η παραγωγή σε όλο και λιγότερα χέρια σε μεγαλοαγρότες επιχειρηματίες.

 Το αγωνιστικό αναπηρικό κίνημα είναι με τα μπλόκα της αγροτιάς γιατί έχει πλήρη συνείδηση ότι είναι αγώνας ενάντια στον κοινό αντίπαλο που δεν είναι άλλος από τους μεγαλοεπιχειρηματίες, την κυβέρνηση, την ΕΕ, το κουαρτέτο, το ΔΝΤ.

 Οι ανάπηροι των φτωχών αγροτικών οικογενειών όπως και οι ανάπηροι συνολικά των εργατικών, λαϊκών οικογενειών δέχονται την ίδια επίθεση από τον ίδιο αντίπαλο με τις συμμετοχές στα φάρμακα, στις θεραπείες, τις ιδιωτικοποιήσεις στην υγεία, στην πρόνοια, στην ειδική αγωγή, το πετσόκομμα των επιδομάτων και των συντάξεων αναπηρίας.

 Γι’ αυτό είμαστε σε διαδικασία κινητοποιήσεων αυτό το διάστημα, ενάντια στις νέες περικοπές στην ειδική αγωγή, στις θεραπείες των παιδιών με αναπηρία.

 Περικοπές που θα έχουν ιδιαίτερες δραματικές επιπτώσεις των παιδιών των φτωχών αγροτών λόγο τις ανυπαρξίας κρατικών δομών στην ύπαιθρο.

 Γι’ αυτό ο δικό σας αγώνας είναι και δικός μας αγώνας γι’ αυτό καλούμε τους συλλόγους των αναπήρων και των γονιών και κηδεμόνων των ΑμεΑ να στηρίξουν τα μπλόκα της αγροτιάς και να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους.

 

Κοινός ο αντίπαλος κοινός ο αγώνας!

Όλοι για έναν και ένας για όλους!

 

 

Η Γραμματεία της Σ.Ε.Α.ΑΝ.

Περισσότερα

Σύλλογος Υπαλλήλων Υπηρεσίας Ασύλου και Αρχής Προσφύγων Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου: Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία είναι Απεργία!

Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία είναι Απεργία! Και έτσι αγωνιστικά θα τιμηθεί από όλους τους...

Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη: Για τη Λαχειοφόρο Αγορά της ΕΕΔΥΕ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σήμερα, ημέρα Τρίτη 30 Απριλίου 2024 και ώρα 11 π.μ., η...