Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. “Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ” καταγγέλλει την επίθεση στους συνταξιούχους

Δημοσιεύτηκε στις

O ΣΕΠΕ «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ» καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση των δυνάμεων καταστολής σε βάρος των συνταξιούχων που διαδήλωναν τη Δευτέρα 3 του Οκτώβρη ενάντια στις νέες μειώσεις των συντάξεων και διεκδικούσαν την αναπλήρωση των απωλειών τους.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, χρησιμοποιεί κάθε τρόπο για να περάσει την πολιτική της εξυπηρέτησης των συμφερόντων των μεγάλων επιχειρήσεων. Ως άξιος συνεχιστής αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής προσπαθεί με ρόπαλα και ΜΑΤ να τρομοκρατήσει τους εργάτες, τους συνταξιούχους και όσους αγωνίζονται. Κλέβει και τα τελευταία ψίχουλα από το τραπέζι των απόμαχων της δουλειάς για τα κέρδη της πλουτοκρατίας.

 ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΟΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Παλεύουμε μέσα από τα σωματεία μας και βάζουμε εμπόδια στην επίθεση που δεχόμαστε. Διεκδικούμε ανυποχώρητα δουλειά με δικαιώματα, αναπλήρωση των απωλειών, αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις, την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας! Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον δίκαιο αγώνα των συνταξιούχων που κάθε στιγμή βρίσκονται δίπλα μας, στους εργατικούς αγώνες.

Απαντάμε οργανωμένα,ταξικά, αγωνιστικά στο νέο κύμα επίθεσης που προετοιμάζουν κυβέρνηση-ΕΕ-κουαρτέτο-επιχειρηματικοί όμιλοι!

Περισσότερα

Κλαδικό Σωματείο Εργαζομένων στην Ενέργεια στην Κ. Μακεδονία: Να μπουν τώρα οι 27 εργολαβικοί εργαζόμενοι στη δουλειά

ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ! ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ 37 ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ...

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Ιωαννίνων: Στηρίζουμε την απεργιακή συγκέντρωση του συνδικάτου οικοδόμων. Η ζωή μας δεν είναι για πέταμα

Το σωματείο Εμποροϋπαλλήλων στεκόμαστε αλληλέγγυοι στην οικογένεια του οικοδόμου που έχασε τη ζωή του...

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης: Όλοι στο συλλαλητήριο της Τετάρτης ενάντια στο κλείσιμο ορυχείων και ΑΗΣ

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης εκφράζει την αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους στη ΔΕΗ...