Επιτροπή Αγώνα Φορέων Κεφαλονιάς – Ιθάκης: Συγκέντρωση Την Πέμπτη Στην Έρισσο Για Το Νερό

Δημοσιεύτηκε στις

Συγκέντρωση 21/7, 8.30 μμ στα Αντυπάτα:

Να Υδροδοτηθεί ΤΩΡΑ Ο Λαός Και Οι Επισκέπτες Της Ερίσσου!!!

Η Επιτροπή Αγώνα Φορέων του Νομού καλεί τους κατοίκους της Ερίσσου σε συγκέντρωση για να υπερασπίσουν το δικαίωμά τους σε επαρκές – φθηνό – πόσιμο νερό, ενάντια στις πολιτικές που το μετατρέπουν σε ακριβοθώρητο – ακριβοπληρωμένο εμπόρευμα. Επίσης, να οργανώσουμε τον αγώνα για μέτρα υπέρ των εγκαταλειμμένων σεισμόπληκτων της περιοχής.

Διεκδικούμε:

  1. Μέτρα τροφοδοσίας με επαρκές – φθηνό νερό που θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των κατοίκων και των τουριστών – επισκεπτών για τη θερινή περίοδο και μετά. Το όποιο κόστος εργασιών να μην μετακυλιστεί στο λαό.
  2. Μέτρα για το εργοστάσιο αφαλάτωσης (ανταλλακτικά, συντήρηση, επαρκές επιστημονικό – τεχνικό προσωπικό) που θα διασφαλίζει τη λειτουργία του στα ανώτερα δυνατά επίπεδα.
  3. Να καλυφθούν με 100% κρατική χρηματοδότηση και με μέριμνα των αρμόδιων υπηρεσιών οι ζημίες από το σεισμό σε ατομικές υποδομές ύδρευσης (στέρνες, δεξαμενές κλπ).
  4. Υλοποίηση των μελετών που υπάρχουν από το κράτος για την Βόρεια Κεφαλονιά και που θα λύσουν οριστικά το πρόβλημα της ύδρευσης. Οι μελέτες να υλοποιηθούν από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες και όχι από ιδιώτες.
  5. Κατάργηση του φόρου 80% που μπαίνει στα τιμολόγια της ΔΕΥΑΚ επί της αξίας του νερού.
  6. Μείωση της τιμής του νερού των εργατικών – λαϊκών νοικοκυριών, των μικρών και μεσαίων επαγγελματιών.

Η συγκέντρωση θα γίνει την Πέμπτη 21 Ιούλη και ώρα 8.30 μμ, στο προαύλιο του σχολείου Αντυπάτων Ερίσσου.

Επιτροπή Αγώνα Φορέων Κεφαλονιάς – Ιθάκης

Περισσότερα

Συνδικάτο Γάλακτος τροφίμων και ποτών Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης : Συσκεψη για την προετοιμασία της Απεργίας 1 Οκτώβρη

Εν όψει της πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας την 1η Οκτώβρη ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης...

Συγκέντρωση σωματείων & φορέων Ν. Ιωνίας την Δευτέρα 29 Σεπτέμβρη 7μμ στην πλατεία Σημηριώτη

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 1η ΟΚΤΩΒΡΗ 10.30 π.μ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ...

Σύνδεσμος Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσιών Υπαλλήλων Αθήνας – Για το καλάθι της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης 

                 Για το καλάθι της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης  «Τα όποια μέτρα στήριξης δεν θα...