Η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περ. Αττικής, Καταγγέλλει την απόφαση του Δήμου Αθηναίων να παραχωρήσει το “Άλσος Χωροφυλακής” στη Χρυσή Αυγή

Δημοσιεύτηκε στις

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λογιστών Ελεγκτών Περ. Αττικής, Καταγγέλλει την απόφαση του Δήμου Αθηναίων να παραχωρήσει το “Άλσος Χωροφυλακής” στη Χρυσή Αυγή για τη διοργάνωση της “γιορτής ελληνικής νεολαίας” νομιμοποιώντας την εγκληματική της δραστηριότητα. Δίνουν χώρο στους ναζί για να χύσουν το ρατσιστικό και φασιστικό τους δηλητήριο.

Η εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα, οι γυναίκες και η νεολαία της χώρας μας, δεν πρόκειται να νομιμοποιήσουν τέτοιες δράσεις.

Καλούμε κάθε εργαζόμενο, άνεργο, νέο-νέα, να οργανώσουν τη δράση τους και να απομωνώσουν τους εγληματίες φασίστες και τελικά να τους στείλουν εκεί που τους αξίζει, στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Περισσότερα

Απεργιακή συγκέντρωση στον Ασπρόπυργο ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Καμία ανοχή – Όχι άλλοι νεκροί στο μεροκάματο! Μαχητικό μήνυμα ενάντια στα εργοδοτικά και κρατικά...
00:01:12

Δελτίο Τύπου για τις σημερινές κινητοποιήσεις εργαζομένων στο Δημόσιο και Φοιτητών ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες εργαζόμενους στο Δημόσιο που συμμετείχαν στη στάση εργασίας και στις απεργιακές...

Περιοδείες σε χώρους του Δημοσίου μπροστά στη στάση εργασίας στις 14 Ιούλη

Περιοδείες σε χώρους δουλειάς οργανώνονται τις επόμενες μέρες, μπροστά στη στάση εργασίας των εργαζομένων...