Όλοι στη μαζική διαμαρτυρία στο Υπουργείο Εθν. Άμυνας Πέμπτη 25 Φλεβάρη στις 6 το απόγευμα

Δημοσιεύτηκε στις

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ  ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝ.ΑΜΥΝΑΣ

ΠΕΜΠΤΗ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 στις 6 μ.μ

 

  •         ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
  •         ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ  ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ  ΠΟΛΕΜΟΥΣ
  •         ΚΑΜΙΑ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΥΡΩΑΤΛΑΝΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ

        

 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ (ΕΕΔΥΕ) καλεί τις Επιτροπές Ειρήνης, τους φορείς του λαϊκού κινήματος, τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τους νέους και τις νέες να δώσουν το αγωνιστικό τους παρόν για να καταδικάσουμε αποφασιστικά την παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο.

Να καταδικάσουμε τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους που έχουν εξαπολύσει  οι ΗΠΑ,  το ΝΑΤΟ, η Ε.Ε,  στη Συρία, στο Ιράκ και στη Λιβύη,  για τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών,  σε ανταγωνισμό με τη Ρωσία.  

Να καταγγείλουμε την αποκαλούμενη«πολυδιάστατη εξωτερική» πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που ακολουθώντας την επικίνδυνη πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων  εμπλέκει ολοένα και περισσότερο την Ελλάδα στη δίνη των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και πολέμων, βάζει σε μεγάλο κίνδυνο τα κυριαρχικά δικαιώματα και το λαό μας σε μεγάλες περιπέτειες.   

 Είναι τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης να προτείνει από κοινού με την Τουρκία και τη Γερμανία την αποστολή ΝΑΤΟικών δυνάμεων στο Αιγαίο στο όνομα της φύλαξης των ΕλληνοΤουρκικών Συνόρων από τους πρόσφυγες !!!

  •         Το ΝΑΤΟ είναι μακελάρης των λαών , είναι δολοφονικός πολεμικός μηχανισμός.
  •         Δεν αναγνωρίζει σύνορα μεταξύ των μελών του και στηρίζει ανοιχτά – όπως και η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, τις τουρκικές προκλήσεις και παραβιάσεις στον εναέριο χώρο και τα χωρικά ύδατα της ΕΛΛΑΔΑΣ.
  • ·        Το ΝΑΤΟ και η ΕΕ υποστηρίζουν τις «γκρίζες ζώνες» με τις οποίες η ΤΟΥΡΚΙΑ εγείρει αξιώσεις σε βάρος της χώρας μας.

Η επίκληση του προσφυγικού προβλήματος -που οι ίδιοι οι ιμπεριαλιστές προκαλούν – γίνεται μοχλός για την προώθηση των επιδιώξεων για συγκυριαρχία και συνδιαχείριση του Αιγαίου κάτω από την «ομπρέλα» των ΕυρωΝΑΤΟικών ιμπεριαλιστών. Η συγκέντρωση ΝΑΤΟικών δυνάμεων στην περιοχή συνδέεται με τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στη Συρία και νέα επέμβαση στη Λιβύη.

  ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ

        ΟΛΟΙ στην ΜΑΖΙΚΗ  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

   ΠΕΜΠΤΗ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στις 6 μ.μ.

 

Περισσότερα

Σωματείο Εργαζομένων στο Έργο του Ελληνικού- Αγίου Κοσμά: Ένας ακόμη συνάδελφος νεκρός μετά από συνεχόμενες ημέρες και ώρες εργασίας

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ...

Σωματείο Οικοδόμων Καβάλας: Στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα των αγροτών και κτηνοτρόφων

Ο αγώνας των αγροτών είναι δίκαιος και θα είναι νικηφόρος Το Σωματείο Οικοδόμων Καβάλας στηρίζουμε...

Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο: Ο αγώνας των αγροτών, είναι και δικός μας αγώνας

Ο αγώνας των αγροτών, είναι και δικός μας αγώνας Τη Δευτέρα 8 Δεκέμβρη στις 12...