Διεθνής Συνάντηση Συνδικάτων της Ευρώπης στις 25-26 Γενάρη

Δημοσιεύτηκε στις

Στις 25-26 Γενάρη θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες, Διεθνής Συνάντηση Συνδικάτων της Ευρώπης με θέμα «Οι Συνέπειες των Ιδιωτικοποιήσεων για τους Εργαζόμενους και τους Λαούς της Ευρώπης-Η Απάντηση των Ταξικών Συνδικάτων».

Η συνάντηση, που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ και της Διεθνούς Συνδικαλιστικής Οργάνωσης Δημοσίου της ΠΣΟ, καθώς και η μεγάλη συμμετοχή συνδικάτων από όλη την Ευρώπη αποτελεί σημαντικό βήμα για το διεθνές ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα της Ευρώπης. Ειδικότερα καθώς η συνάντηση πραγματοποιείται σε συνθήκες που οξύνεται η επίθεση Κεφαλαίου-ΕΕ και Κυβερνήσεων και ενώ στην Ευρώπη είναι πολύ έντονες οι συνέπειες στο συνδικαλιστικό κίνημα από την κυριαρχία των δυνάμεων της ταξικής συνεργασίας.

Το ταξικό κίνημα της Ελλάδας, το ΠΑΜΕ, θα συνεχίσει και θα εντείνει τις πρωτοβουλίες για τον συντονισμό και την συνεργασία των αγωνιστικών συνδικάτων της Ευρώπης, την ενδυνάμωση της ΠΣΟ.

 

Περισσότερα

Ζωντανά θα προβληθεί η σημερινή Συνέντευξη Τύπου της ΔΑΣ στις 12μμ, για το 39ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ

Παρακολουθήστε ζωντανά στον παρακάτω σύνδεσμο την Συνέντευξη Τύπου της ΔΑΣ, που θα δοθεί σήμερα...

Πραγματοποιήθηκαν περιοδείες συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ σε Ηράκλειο και Χανιά μπροστά στο 39ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ (ΦΩΤΟ)

Μπροστά στο 39ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ, που ξεκινά αύριο, Πέμπτη 16 Απρίλη, την ώρα...