Το κλαδικό συνδικάτο εργατοϋπαλλήλων χημικής βιομηχανίας Nομού Αττικής καταγγέλλει την απαράδεκτη ενέργεια που αποφάσισε η εργοδοσία της «SOFTEX» να προχωρήσει στο κλείσιμο του εργοστασίου

Δημοσιεύτηκε στις

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το κλαδικό συνδικάτο εργατοϋπαλλήλων χημικής βιομηχανίας Nομού Αττικής καταγγέλλει την απαράδεκτη ενέργεια που αποφάσισε η εργοδοσία της «SOFTEX» να προχωρήσει στο κλείσιμο του εργοστασίου του Βοτανικού. Οδηγώντας τους εργαζόμενους στην ανεργία. Για άλλη μια φορά γίνεται καθαρό ότι αυτοί που καρπώνονται τον πλούτο που παράγουν οι εργάτες, που έχουν στα χέρια τους τα εργοστάσια αποφασίζουν ανάλογα με την μεγαλύτερη κερδοφορία το πως θα οξύνουν την επιθετικότητα απέναντι σε ολόκληρη την εργατική τάξη.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα όλων των εργαζόμενων της «SOFTEX» για την ικανοποίηση των δικαιωμάτων τους. Είναι υποχρέωση όλοι μαζί οι εργαζόμενοι να συσπειρωθούμε στα ταξικά σωματεία και να βάλουμε πλώρη με οργανωμένους ταξικούς αγώνες για την ανατροπή αυτής της σαπίλας και να γίνουμε οι ίδιοι ιδιοκτήτες του πλούτου που παράγουμε.

 

 

Περισσότερα

Απαράδεκτη Απόφαση του δικαστηρίου για τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ

Για άλλη μια φορά η δικαιοσύνη με την απόφασή της τάσσεται με την πολιτική...

16 Ιούλη στις 11πμ στο Υπ. Υγείας για να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο – έκτρωμα για την ψυχιατρική μεταρρύθμιση

 ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ –ΕΚΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ Η κυβέρνηση της ΝΔ έδωσε...

Καταγγελία στη Δημοτική Αρχή Ηλιούπολης για την προσπάθεια φίμωσης του σωματείου εργαζομένων

Τις τελευταίες μέρες εξελίσσεται ακόμα ένα επεισόδιο στην προσπάθεια φίμωσης του Σωματείου Εργαζομένων του...