Εργατικό Κέντρο Βόρειου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου : Όλοι στην νέα απεργιακή κινητοποιήση 3 Δεκέμβρη

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατικό Κέντρο  ήδη από την απεργιακή κινητοποίηση στις 12 Νοέμβρη είχε ανακοινώσει και δεσμευτεί στην οργάνωση και συμμετοχή σε απεργία,σε συνέχεια της προηγούμενης,όποτε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έφερνε στην Βουλή  τα νέα μέτρα  που κατεδαφίζουν πλήρως την Κοινωνική Ασφάλιση.

Ο προϋπολογισμός που θα συζητηθεί και θα έρθει προς ψήφιση την επόμενη εβδομάδα είναι καθρέφτης αυτού που θα ακολουθήσει στα ασφαλιστικά δικαιώματα όλων των ασφαλισμένων (νέων-παλιών,μικρών-μεγάλων) και των οικογενειών τους.

Πέρα από τις νέες περικοπές  σε δαπάνες που μπορούσαν στοιχειωδώς να καλύψουν λαϊκές ανάγκες,πέρα από την φοροκαταιγίδα,  προετοιμάζεται το έδαφος για το νέο σύστημα  Ασφάλισης που εδώ και χρόνια η μεγάλη εργοδοσία στοχεύει να επιβάλλει στους λαούς όλης της Ευρώπης.

Κατάσταση που  διευκολύνει τις  κυβερνήσεις που υπηρετούν τους σκοπούς της  Ευρωπαϊκής Ένωσης   να μειώσουν ακόμη περισσότερο  τις όποιες δαπάνες  για Ασφάλιση-Πρόνοια-Υγεία και να ανοίξουν νέους δρόμους επιδότησης και επιχορήγησης  για την κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και μόνο.

 Το μεγάλο κεφάλαιο, η κυβέρνηση, η ΕΕ προχωρούν σε ένα καλά σχεδιασμένο και προμελετημένο έγκλημα

 Η επίθεση στην κοινωνική ασφάλιση δεν εξαιρεί κανέναν

Καμιά συναίνεση  στη σφαγή!

Τα μέτρα δεν αφορούν μόνο όσους βγαίνουν στη σύνταξη τα επόμενα χρόνια και βλέπουν καθημερινά αλλαγές στα όρια ηλικίας και στα ποσά, ούτε αφορούν μόνο τους ήδη συνταξιούχους που αντιμετωπίζουν συνεχώς νέες περικοπές στις συντάξεις. Αφορούν κυρίως τους νέους ανθρώπους που μπαίνουν στην παράγωγη με τους πλέον χείριστους όρους, που θα ασφαλιστούν με το νέο σύστημα

Το Εργατικό Κέντρο  καλεί τα σωματεία και τους συλλόγους της περιοχής  οργανώσεις να σημάνουν ξεσηκωμό!

Στις 3 Δεκέμβρη να νεκρώσουν τα πάντα .

Μπορούμε να πετύχουμε  με τα αναγκαία μέτρα προετοιμασίας και οργάνωσης ώστε να βουλιάξει η πλατεία το πρωί της απεργιακής συγκέντρωσης από τη λαϊκή διαμαρτυρία.

 Ξεσηκωμός τώρα για:

  •  Να μην περάσει η διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης!
  • Να μην περάσουν οι νέες θηλιές στη ζωή της εργατικής οικογένειας!

Να πούμε όχι στον νέο κρατικό προϋπολογισμό που φέρνει νέα βάρη και μέτρα σε βάρος των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, νέες άγριες περικοπές στην κοινωνική ασφάλιση, αύξηση των φόρων και των χαρατσιών, κέρδη και προνόμια για τους λίγους.

Περισσότερα

Για τη νέα επίθεση στη Δυτική Όχθη της Παλαιστίνης από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την κλιμάκωση της εγκληματικής επίθεσης του κράτους δολοφόνους του Ισραήλ και...

Σχόλιο για την ανακοίνωση της ΓΣΕΕ ενόψει της ΔΕΘ για το αίτημα για το ΓΕΜΗΣΟΕ

Η ξεφτίλα των εργατοπατέρων της ΠΑΣΚΕ, της ΔΑΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει όριο....

Παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπ. Ναυτιλίας ενάντια στον ανεφοδιασμό πλοίων που συμμετέχουν στο μακελειό του Παλαιστινιακού Λαού ΦΩΤΟ

Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπ.Ναυτιλίας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί σωματεία και φορείς μετά από κάλεσμα...