Νίκη για τους εργαζόμενους στο MEGA CHANNEL

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ καταγγέλει την εργοδοσία του MEGACHANNEL για την προσπάθεια επιβολής, με κάθε μέσο, περικοπών στους μισθούς και τα δικαιώματα των εργαζόμενων.

 Χαιρετίζουμε την απόφαση των εργαζόμενων δημοσιογράφων του καναλιού να υπερασπιστούν την αξιοπρέπεια τους και το δικαίωμα τους στη ζωή, πραγματοποιώντας 6ωρη στάση εργασίας που ανάγκασε σε πρώτη φάση την εργοδοσία σε αναδίπλωση.

 Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του καναλιού να συσστρατευθούν σε αυτόν τον αγώνα, γιατί είναι ο μόνος δρόμος που μπορεί να βάλει φραγμό στην επίθεση της εργοδοσίας, να δόσει την προοπτική για την ανάκτηση των απωλειών.

 Ολοι οι εργαζόμενοι του κλάδου να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους, να εμπνευσθούν απο το παράδειγμα των συναδέλφων.

 Το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ εκφράζει την αλληλεγγύη του στους συναδέλφους του MEGACHANNEL και δηλώνει ότι σε τέτοιους αγώνες θα είμαστε πάντα μπροστά με όλες μας τις δυνάμεις.

Περισσότερα

Ξεσηκωμός! Όλοι την Δευτέρα 23 Ιούνη 7.30μμ στο Σύνταγμα – Σπέρνουν τον όλεθρο στους λαούς όλου του κόσμου

ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΙΟΥΝΗ, ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, στις 7:30 μμ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ! ΟΙ ΗΠΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΤΟ ΙΡΑΝ ΣΠΕΡΝΟΥΝ...
00:00:59

Πανελλαδική παναναπηρική κινητοποίηση στο Σύνταγμα(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Σε κινητοποίηση στο Σύνταγμα προχώρησε σήμερα η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ), μαζί τους...

Εργαζόμενοι στο Ελ. Βενιζέλος – Καμία συνεργασία με το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ(ΒΙΝΤΕΟ)

Με αφορμή την παρουσία στο "Ελ. Βενιζέλος" του πρωθυπουργικού αεροπλάνου του μακελάρη Νετανιάχου, οι...