Σωματείο Εργαζομένων FORTHNET – NETMED48ωρη απεργια 2-3 /4

Δημοσιεύτηκε στις

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Η Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας σε συνεδρίασή της, την Πέμπτη 26/3/2015, μετά από μυστική ψηφοφορία που διεξήχθη αποφάσισε την προκήρυξη 48ωρης απεργίας την Πέμπτη 2/4/2015 και την Παρασκευή 3/4/2015 (έναρξη 2/4 στις 1.00πμ, λήξη 4/4 στις 1.00πμ) με αιτήματα:


v
  Να μη χαθεί καμιά θέση εργασίας -Άμεση επαναπρόσληψη των απολυμένων – Να σταματήσουν οι απολύσεις και οι συνδικαλιστικές διώξεις.

v  Υπογραφή Επιχειρησιακής Σύμβασης, να προσληφθούν από τη Forthnet όλοι οι επενοικιαζόμενοι συνάδελφοι, να μετατραπούν οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου σε αορίστου για όλους τους εργαζόμενους, ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, μισθοί και δικαιώματα με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας.

v  Να προχωρήσει ο έλεγχος, που ξεκίνησε μετά τις καταγγελίες του Σωματείου, στους χώρους εργασίας και να παρθούν τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας που αντιστοιχούν στις ιδιαιτερότητες της δουλειάς μας.

 

θα ακολουθήσει και ανακοίνωση αύριο 

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Άρτας: Πραγματοποιήθηκε η πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση

Παρα την προσπάθεια κυβέρνησης και εργοδοσίας να επικρατήσει σιγή ιχθύος, η Εργατική Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου...

Αγωνιστική Ενότητα ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ: Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματα μας!

Χαιρετίζουμε τους απεργούς εργαζόμενους της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ, που έδωσαν άλλη μια φορά τη μάχη...

Συνδικάτο Τύπου – Χάρτου: Καταγγελία για δύο απολύσεις συναδέλφων

Το Συνδικάτο Τύπου - Χάρτου καταγγέλλει δύο απολύσεις συναδέλφων που έγιναν σήμερα 30 Απρίλη...