Ο λαός να σπάσει στην πράξη τους νόμους που θέλουν να τον βάλουν στο γύψο

Δημοσιεύτηκε στις

Με το μνημόνιο συνεργασίας που υπέγραψαν την Παρασκευή 30/5/2014, η ΕΛ.ΑΣ. και ο Δήμαρχος Αθήνας επιμένουν στον περιορισμό των διαδηλώσεων ώστε να ενισχυθεί δήθεν η επιχειρηματικότητα στο κέντρο της Αθήνας.

 Τα λουκέτα και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μικροί επαγγελματίες στο κέντρο της Αθήνας, δεν προέρχονται από τις λαϊκές κινητοποιήσεις που διεκδικούν μισθούς, συντάξεις, ενίσχυση του λαϊκού εισοδήματος. Ας μπουν στον κόπο να απαντήσουν για τα δεκάδες λουκέτα σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας και σε κάθε Δήμο του Λεκανοπεδίου, αν φταίνε οι απεργίες και οι κινητοποιήσεις στο κέντρο. 

 Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, οι εργαζόμενοι, η νεολαία να τρίψουν στη μούρη τέτοιες κατάπτυστες αποφάσεις, να σπάσουν στην πράξη νόμους που θέλουν να βάλουν το λαό στο γύψο και στο περιθώριο για να μη θιχτούν τα συμφέροντα μιας χούφτας μεγαλεμπόρων, βιομηχάνων, εφοπλιστών, των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

 

Το Γραφείο Τύπου

Περισσότερα

Να σταματήσει η γενοκτονία του Παλαιστινιακού Λαού. Την Κυριακή 24 Αυγούστου ο λαός πρέπει να γεμίσει το Σύνταγμα

ΌΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 20.00 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΗΡΩΪΚΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ...

Οι Προσυγκεντρώσεις για την Συγκέντρωση Αλληλεγγύης 24 Αυγούστου στο Σύνταγμα

Οι προσυγκεντρώσεις των συνδικάτων και μαζικών φορέων για την συγκέντρωση αλληλεγγύης στην πλατεία Συντάγματος...

Το ΠΑΜΕ στο πλευρό των απεργών δημοσίων υπαλλήλων της Τουρκίας

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ) εκφράζει την ταξική του αλληλεγγύη στους απεργούς δημόσιους υπαλλήλους...