Η αλληλεγγύη για τον λαό της Κεφαλονιάς συνεχίζεται

Δημοσιεύτηκε στις

Συνέντευξη Τύπου έδωσαν το Σάββατο στο Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς και Ιθάκης  μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, με αφορμή την παράδοση από το ΠΑΜΕ των υλικών που συγκεντρώθηκαν από τα ταξικά σωματεία για να εκφραστεί η έμπρακτη αλληλεγγύη στο δοκιμαζόμενο λαό της Κεφαλονιάς.

Στις ομιλίες τους ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Γιώργος Γαβρίλης και ο Γιάννης Πάσουλας, από το ΠΑΜΕ, τόνισαν την αναγκαιότητα της εργατικής αλληλεγγύης για την αγωνιστική ανάταση των πληγέντων λαϊκών στρωμάτων.

 Μόνο η ταξική βοήθεια από εργάτη σε εργάτη είναι ειλικρινής και δεν μεταφράζεται σε ελεημοσύνη και ψεύτικο ενδιαφέρον. Επίσης αναφέρθηκε η ανάπτυξη του αγώνα μέσα από τις επιτροπές που έχουν στηθεί στο νησί από τους φορείς και ότι η βοήθεια χρειάζεται να παρέχεται συνεχώς και σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη. Και από τους δύο ομιλητές αναδείχθηκε ως κύριος υπεύθυνος η πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ που αφήνουν απροστάτευτο το λαό για να προστατεύουν τα κέρδη των μονοπωλίων.

 Τέλος τονίστηκε ότι η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί καθώς πλήθος σωματείων, Εργατικών Κέντρων και φορέων ανταποκρίνονται στο κάλεσμα ταξικών φορέων του νησιού.

 

Περισσότερα

Απεργιακή κινητοποίηση υγειονομικών στο υπ.Υγείας ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Πρωτοβάθμια σωματεία από το χώρο της Υγείας διαδήλωσαν σήμερα το πρωί έξω από το...

Συνεχίζουν να φθάνουν Μηνύματα Αλληλεγγύης για τη δίωξη του προέδρου του Σωματείου ΕΝΕΔΕΠ και του Ε.Κ. Πειραιά

Διεθνής Αλληλεγγύη στο Συνδικάτο ΕΝΕΔΕΠ και τον πρόεδρο Μάρκο Μπεκρή Συνεχίζεται η αποστολή μηνυμάτων...

Συνεχίζεται η Διεθνής Αλληλεγγύη ενάντια στη δίωξη του Προέδρου του Σωματείου ΕΝΕΔΕΠ και του ΕΚ Πειραιά

Συνεχίζεται η αποστολή μηνυμάτων αλληλεγγύης στο σωματείο ΕΝΕΔΕΠ και στον Μάρκο Μπεκρή, πρόεδρο του...