Για το κατέβασμα των υλικών του ΠΑΜΕ από τη Νέα Οδό στη Βαρυμπόμπη

Δημοσιεύτηκε στις

 

 

 

Αθήνα 24 Οκτώβρη 2013

 

Μετά τον Δήμαρχο της Αθήνας που κατεβάζει τα προπαγανδιστικά υλικά του ΠΑΜΕ σήμερα πήρε σειρά και η μεγαλοεργοδοσία της Νέας Οδού που κατάστρεψε τα υλικά που προπαγάνδιζαν την απεργία στις 6 Νοέμβρη στη Βαρυμπόμπη. Μια μεγαλοεργοδοσία που ως γνωστό καταληστεύει τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα με την επιβολή του χαρατσιού των διοδίων.

 

Ενοχλήθηκε από την προσπάθεια των συνδικάτων για την επιτυχία της απεργίας, από την παρουσία του ταξικού κινήματος και με κάθε τρόπο επιδιώκουν να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους, να παρεμποδίσουν τη συμμετοχή των εργαζομένων για να διεκδικήσουν τα αιτήματα τους.

Καλούμε τους εργαζόμενους  της Νέας Οδού και συνολικά την εργατική τάξη στις 6 Νοέμβρη να δώσουν μαζική, μαχητική απάντηση στην αντιλαϊκή πολιτική, να αποτρέψουμε τα νέα βάρβαρα μέτρα, να απαιτήσουμε ζωή με δικαιώματα.

 

 

 

Περισσότερα

Νέο προπαρασκευαστικό τμήμα της Χορωδίας του ΠΑΜΕ

Συνεχίζονται με επιτυχία τα προπαρασκευαστικά τμήματα της χορωδίας μας, που καθιέρωσε ο συναγωνιστής μουσικός...

Να σταματήσει τώρα κάθε δίωξη ενάντια στους συνδικαλιστές πυροσβέστες της USB στην Ιταλία

Το ΠΑΜΕ εκφράζει την αλληλεγγύη του στους συνδικαλιστές πυροσβέστες της USB στην Ιταλία, που...

Φωτό από τη Χορωδία και τη θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ

Ενθουσίασε το κοινό την Κυριακή 25 Γενάρη η παρουσία της χορωδίας στο Περιστέρι και...