Όχι στην ιδιωτικοποίηση – εμπορευματοποίηση της υγείας.

Δημοσιεύτηκε στις

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ είναι αποφασιστικά αντίθετη και καταγγέλλει την κυβέρνηση που με τρόπο ανάλγητο και κυνικό και αδιαφορώντας για τις συνέπειες στα λαϊκά στρώματα και στους εργαζόμενους επιχειρεί να κλείσει τα νοσοκομεία Αγ. Βαρβάρας και Πατησίων.

Τα νοσοκομεία αυτά, όπως και τα άλλα που η κυβέρνηση σχεδιάζει να συγχωνεύσει ή να κλείσει, όχι μόνο δεν πρέπει να κλείσουν, αλλά το ακριβώς αντίθετο. Πρέπει να ενισχυθούν με το απαραίτητο αναγκαίο προσωπικό, διοικητικό, ιατρικό και παραϊατρικό, να αναπτύξουν τμήματα και μονάδες που τους λείπουν και να ανταποκριθούν στις ανάγκες των κατοίκων των περιοχών και του Λεκανοπεδίου γενικότερα.

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί τα Συνδικάτα να ορθώσουν φωνή διαμαρτυρίας και να εναντιωθούν στο κλείσιμο των συγκεκριμένων νοσοκομείων, όπως και κάθε άλλου νοσοκομείου που η κυβέρνηση κλείνει, ώστε να εξοικονομηθούν κονδύλια για το κεφάλαιο και η υγεία να αποτελέσει χώρο επενδύσεων και κερδών για το κεφάλαιο.

Μαζί με τους εργαζόμενους στην υγεία να απαιτήσουν να μην κλείσει κανένα νοσοκομείο και να μη χαθεί καμία θέση εργασίας.

Όχι στην ιδιωτικοποίηση – εμπορευματοποίηση της υγείας.
Να καταργηθούν τα χαράτσια στα νοσοκομεία και η ιδιωτική υγεία.
Δωρεάν Υγεία – Πρόνοια για όλο το λαό.

Περισσότερα

00:00:56

Συλλαλητήριο 6 Οκτωβρίου,19:30 στο Σύνταγμα – Ανεπιθύμητος ο υπ.Εξωτερικών των ΗΠΑ(SPOT)

Ο υπυργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Ρούμπιο, είναι ανεπιθύμητος! Όλοι την Τρίτη 6 Οκτώβρη, στις 19:30,...

Η «Αγία Ιωάννα των Σφαγείων» του Μπέρτολτ Μπρεχτ στην Αλεξανδρούπολη

Η θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ «Θέατρο από Εργάτες για Εργάτες» ταξιδεύει στην Αλεξανδρούπολη και...

Υποταγή στην πολιτική του πολέμου και των κερδών των ομίλων από την ΠΑΣΚΕ και τη ΔΑΚΕ στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ

Στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ επιβεβαιώθηκε, για μια ακόμα φορά, ο...