Χαιρετίζουμε των αγώνα των εργαζομένων στην εταιρία Nokia Siemens Network

Δημοσιεύτηκε στις

Χαιρετίζουμε των αγώνα των εργαζομένων στην εταιρία Nokia Siemens Network ενάντια στις απολύσεις που έχει εξαγγείλει η εργοδοσία. Απολύσεις οι οποίες γίνονται για να αυξήσει ακόμα περισσότερο τα κέρδη της αλλά και να διασφαλίσει την ηγετική θέση της στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών παγκόσμια.

Χαιρετίζουμε τους εργαζόμενους που δεν σκύβουν το κεφάλι και λένε όχι στη φτώχεια και την ανεργία που τους επιφυλάσσει η NokiaSiemens για το μέλλον.

Αυτός είναι ο καπιταλισμός. Με νύχια και με δόντια προσπαθούν η συγκυβέρνηση, η ΕΕ και τα κόμματα της πλουτοκρατίας να σώσουν τα κέρδη των μονοπωλίων. Το επιβεβαιώνουν ακόμα μια φορά.

Από τη μια να παράγεται τεράστιος πλούτος από το μόχθο των εργατών και να συσσωρεύεται στα σεντούκια του κεφαλαίου. Από την άλλη οι εργάτες με μισθούς πείνας, με πετσοκομμένα δικαιώματα, στην φτώχεια και την ανεργία. Θέλουν να φορτώσουν την κρίση στις πλάτες των εργατών.

Οι εργαζόμενοι δε θα τους κάνουν τη χάρη. Δε θα θυσιάσουν τις ζωές τους για να πλουτίζει μια χούφτα πλουτοκρατών.

Καμία απόλυση

Κανένας εργαζόμενος στη φτώχεια.

 

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

27 Ιούνη Λαϊκό γλέντι του ΠΑΜΕ στο Άλσος Νέας Σμύρνης με τον Βαγγέλη Κορακάκη, το συγκρότημά του και παραδοσιακό συγκρότημα

Λαϊκό γλέντι του ΠΑΜΕ στο Άλσος Νέας Σμύρνης με τον Βαγγέλη Κορακάκη, το συγκρότημά...

Συνέντευξη με την Βέτα Πανουτσάκου για την Απεργία 24 Ιούνη των εργαζομένων στις Περιφέρειες ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη για την απεργία στις 24/6 παραχώρησε η Βέτα Πανουτσάκου, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων...

Συνέντευξη με τον Γιώργο Στεφανάκη για την Απεργία 24 Ιούνη σε Επισιτισμό – Τουρισμό ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη μπροστά στην απεργία στις 24/6 παραχώρησε ο πρόεδρος του Κλαδικού Συνδικάτου Επισιτισμού -...