Διεθνή Ημέρα Δράσης στις 17 Απριλίου

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η ΠΣΟ διοργανώνει διεθνή ημέρα δράσης στις 17 Απριλίου για την απελευθέρωση όλων των πολιτικών κρατουμένων που βρίσκονται στις φυλακές του Ισραήλ.

Τα συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, συμμετέχουν στην διεθνή μέρα της ΠΣΟ και θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στην Πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα την Τρίτη 17 Απρίλιου στις 6.30μ.μ.

Απαιτούμε:

  • Την άμεση απελευθέρωση όλων των πολιτικών κρατουμένων που κρατούνται στις ισραηλινές φυλακές και την επιστροφή όλων των Παλαιστίνιων προσφύγων.

  • Την άμεση απελευθέρωση του παλαιστινιακού λαού από τη βαρβαρότητα των κατοχικών δυνάμεων, του στρατού του Ισραήλ.

  • Το σταμάτημα των εποικισμών και την αποχώρηση όλων των εποίκων που έχουν εγκατασταθεί πέρα από τα σύνορα του ´67. Το γκρέμισμα του απαράδεκτου τείχους διαχωρισμού. Την άρση κάθε αποκλεισμού των Παλαιστινίων, στη Δυτική Όχθη και στη Λωρίδα της Γάζας.

Το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα της χώρας μας εκφράζει την αλληλεγγύη του στην εργατική τάξη και στο λαό της Παλαιστίνης στον αγώνα για τη δημιουργία ενός ανεξάρτητου, βιώσιμου και κυρίαρχου παλαιστινιακού κράτους, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Οι προσυγκεντρώσεις για την απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς

Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα Οι  προσυγκεντρώσεις για την  απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στις 10.30πμ στην πλατεία Συντάγματος έχουν οριστεί...

Για την απόφαση του δικαστηρίου για τους εργαζόμενους στα Πετρέλαια Καβάλας

Η αλληλεγγύη των συνδικάτων και των εργαζομένων που υπήρξε σε όλο το διάστημα του...

Όλοι και όλες ΤΩΡΑ στο Περιστέρι (Μαραθώνος 25) που γίνεται έξωση λαϊκής οικογένειας

Όλοι και όλες ΤΩΡΑ στο Περιστέρι (Μαραθώνος 25) που γίνεται έξωση λαϊκής οικογένειας