Για τις δηλώσεις του Υπουργού Εργασίας για τα ΒΑΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Είναι προκλητικές οι δηλώσεις του Υπουργού Εργασίας για τα ΒΑΕ. Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ ισχυρίστηκε ότι για  όσους είναι σήμερα στα ΒΑΕ δε θα υπάρξουν επιπτώσεις από την πολιτική που θα αποφασίσει η κυβέρνηση. Επιχειρεί να διαχωρίσει τους εργαζόμενους σε παλιούς και νέους.

Ψεύδεται ο Υπουργός γιατί με το χτύπημα από τον αποχαρακτηρισμό επαγγελμάτων από τα ΒΑΕ θα έχουν συνέπειες όλοι οι εργαζόμενοι, ιδιαίτερα οι νέοι.

Για όσους δε θα παραμείνουν στα ΒΑΕ εκείνο που δεν είπε ο Υπουργός είναι ότι οι εργοδότες θα τους απολύουν για να παίρνουν όσους θα έχουν αποχαρακτηριστεί, αφού θα «στοιχίζουν φθηνότερα».

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους να μην πιστέψουν τίποτα από όσα λέει η κυβέρνηση και οι Υπουργοί της. Καλεί ιδιαίτερα τους εργαζόμενους στον επισιτισμό – τουρισμό, τα συνδικάτα με μεγαλύτερο πείσμα να ριχτούν στην μάχη για την επιτυχία της Απεργίας στις 23 Αυγούστου.

 

Το Γραφείο Τύπου

Περισσότερα

Κινητοποίηση στα δικαστήρια Πειραιά ενάντια στην ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Συγκέντρωση έξω από τα Δικαστήρια Πειραιά πραγματοποίησαν το πρωί το Εργατικό Κέντρο Πειραιά μαζί...

Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τη στάση εργασίας των εργαζομένων στην Goldair Handling στο αεροδρόμιο Λάρνακας στην Κύπρο

Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τη δίωρη στάση εργασίας των εργαζομένων στην Goldair Handling στο αεροδρόμιο...