Ανάκληση 22 απολύσεων στην ξυλοβιομηχανία ΣΕΛΜΑΝ

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ χαιρετίζει τον αγώνα των εργαζομένων στην ξυλοβιομηχανία ΣΕΛΜΑΝ για την ανάκληση των 22 απολύσεων.

Παρ΄ όλο που η επιχείρηση ΣΕΛΜΑΝ εδώ και χρόνια αυξάνει τα κέρδη της με την εκμετάλλευση της δουλειάς εκατοντάδων εργατών και εργατριών, προχώρησε σε 22 απολύσεις. Πρόκειται για ένα σχέδιο με στόχο να πετάξει στο δρόμο της ανεργίας δεκάδες εργάτες. Σ΄ αυτή την κατεύθυνση οι αντεργατικοί σχεδιασμοί της κυβέρνησης, το Μνημόνιο στηρίζουν τους σχεδιασμούς της εργοδοσίας.

Το ΠΑΜΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους, όλα τα σωματεία να υψώσουν τείχος αλληλεγγύης και υπεράσπισης των εργαζομένων και των δικαιωμάτων τους, ώστε να ματαιώσουν τα αντεργατικά σχέδια της ΣΕΛΜΑΝ.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Οι Προσυγκεντρώσεις για την Συγκέντρωση Αλληλεγγύης 24 Αυγούστου στο Σύνταγμα

Οι προσυγκεντρώσεις των συνδικάτων και μαζικών φορέων για την συγκέντρωση αλληλεγγύης στην πλατεία Συντάγματος...

Το ΠΑΜΕ στο πλευρό των απεργών δημοσίων υπαλλήλων της Τουρκίας

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ) εκφράζει την ταξική του αλληλεγγύη στους απεργούς δημόσιους υπαλλήλους...

Συγκέντρωση στο λιμάνι του Πειραιά ενάντια στην άφιξη κρουαζιερόπλου με Ισραηλινούς στρατιώτες ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Κινητοποίηση στο λιμάνι του Πειραιά πραγματοποίησαν το ΠΑΜΕ, σωματεία και φορείς με  αφορμή την άφιξη...