Το ΠΑΜΕ εκφράζει την λύπη για τον θάνατο του Θανάση Παπαρήγα

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ εκφράζει την ειλικρινή της λύπη και το βαθύ πόνο της, για τον άδικο θάνατο του δημοσιογράφου ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ.

Ο Θανάσης Παπαρήγας, για το ταξικό εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, εκτός από ένας ξεχωριστός αγωνιστής με σπάνιες αρετές, γνώσεις και ακέραιο χαρακτήρα, ήταν ο γιος του ηρωικού Μήτσου Παπαρήγα, που η Εργατική Τάξη της χώρας μας πάντα θα θυμάται, θα σέβεται και θα τιμά.

Η βαριά αυτή κληρονομιά, εφοδίασε τον Θανάση με σπουδαία στοιχεία όπως η απλότητα, η ευρυμάθεια, η ανιδιοτέλεια, η αποστροφή στην αυτοπροβολή, το ενδιαφέρον του για τον απλό άνθρωπο της δουλειάς. Όλα αυτά συνδυασμένα αρμονικά με συνέπεια, σταθερότητα και ταξικό κριτήριο.

Η απώλεια του αφήνει μεγάλο κενό στο λαϊκό κίνημα και στο Κόμμα του. Ταυτόχρονα, αποτελεί τραγικό πλήγμα για την οικογένεια του, στην οποία εκφράζουμε τα αγνά και αληθινά Συλλυπητήρια μας.

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Περισσότερα

Απεργιακή μάχη των ναυτεργατών – Καμία θυσία για τους πολέμους και τα κέρδη των εφοπλιστών ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Απεργιακή μάχη έδωσαν σήμερα οι ναυτεργάτες για να παρθούν μέτρα για ασφαλή επαναπατρισμό των...

Συγκέντρωση στο Εφετείο – Οι ναζί στη φυλακή ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Συγκέντρωση στο Εφετείο πραγματοποίησαν χθες το πρωί σωματεία, μαζικοί φορείς και φοιτητικοί σύλλογοι απαιτώντας...

Παρουσιάστηκε από τη θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ η παράσταση ” Αγία Ιωάννα των Σφαγείων” προς τιμή των φιλοξενούμενων στο Σπίτι του Αγωνιστή

Επίκαιρο όσο ποτέ το έργο του Μπρεχτ «Αγία Ιωάννα των Σφαγείων» παρουσιάστηκε από τη...