Το ΠΑΜΕ εκφράζει την λύπη για τον θάνατο του Θανάση Παπαρήγα

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ εκφράζει την ειλικρινή της λύπη και το βαθύ πόνο της, για τον άδικο θάνατο του δημοσιογράφου ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ.

Ο Θανάσης Παπαρήγας, για το ταξικό εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, εκτός από ένας ξεχωριστός αγωνιστής με σπάνιες αρετές, γνώσεις και ακέραιο χαρακτήρα, ήταν ο γιος του ηρωικού Μήτσου Παπαρήγα, που η Εργατική Τάξη της χώρας μας πάντα θα θυμάται, θα σέβεται και θα τιμά.

Η βαριά αυτή κληρονομιά, εφοδίασε τον Θανάση με σπουδαία στοιχεία όπως η απλότητα, η ευρυμάθεια, η ανιδιοτέλεια, η αποστροφή στην αυτοπροβολή, το ενδιαφέρον του για τον απλό άνθρωπο της δουλειάς. Όλα αυτά συνδυασμένα αρμονικά με συνέπεια, σταθερότητα και ταξικό κριτήριο.

Η απώλεια του αφήνει μεγάλο κενό στο λαϊκό κίνημα και στο Κόμμα του. Ταυτόχρονα, αποτελεί τραγικό πλήγμα για την οικογένεια του, στην οποία εκφράζουμε τα αγνά και αληθινά Συλλυπητήρια μας.

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Περισσότερα

Κατάθεση στεφάνων για την Πρωτομαγιά

1η Μάη 2024- Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας! Απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της...

Οι προσυγκεντρώσεις για την απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς

Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα Οι  προσυγκεντρώσεις για την  απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στις 10.30πμ στην πλατεία Συντάγματος έχουν οριστεί...

Για την απόφαση του δικαστηρίου για τους εργαζόμενους στα Πετρέλαια Καβάλας

Η αλληλεγγύη των συνδικάτων και των εργαζομένων που υπήρξε σε όλο το διάστημα του...