Το ΠΑΜΕ καταδικάζει την σύλληψη του Σλόμποταν Μιλόσεβιτς

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο καταδικάζει την σύλληψη του Σλόμποταν Μιλόσεβιτς που έγινε κατ’ απαίτηση των Αμερικανών και των Νατοϊκών Ιμπεριαλιστών.

Η Σύλληψη αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει ότι ο μεγάλος κίνδυνος για τους λαούς και τα προοδευτικά κινήματα στα Βαλκάνια είναι η Νέα Ιμπεριαλιστική Τάξη Πραγμάτων και οι εκφραστές της που βομβαρδίζουν χώρες, σκοτώνουν λαούς, δολοφονούν το περιβάλλον , συλλαμβάνουν και φυλακίζουν όποιον δεν δέχεται να γίνει άβουλο όργανό τους.

Το ΠΑΜΕ καλεί όλα τα Συνδικάτα των εργαζομένων να καταγγείλουν την σύλληψη του Σ. Μιλόσεβιτς και να ενισχύσουν τον αγώνα του λαού μας ενάντια στους Ιμπεριαλιστές του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Να καταδικάσουν ταυτόχρονα την στάση της Ελληνικής Κυβέρνησης που δίνει «γη και ύδωρ» στους Ιμπεριαλιστές.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Περισσότερα

16 Μάη Εκδήλωση – Αφιέρωμα στους αγώνες της Εργατικής Πρωτομαγιάς από τη Χορωδία του ΠΑΜΕ

«Τραγουδάμε για να μην ξεχαστεί ο Μάης…» Αφιέρωμα στους αγώνες της Εργατικής Πρωτομαγιάς Το Σάββατο 16 Μαΐου,...

Μαζική απεργιακή διαδήλωση των εργαζομένων του Δημοσίου στην Αθήνα ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Ηχηρό μήνυμα στην αντιλαϊκή πολιτική της ΝΔ αλλά και στον κυβερνητικό συνδικαλισμό έστειλαν με...

Περιοδείες σωματείων για την επιτυχία της απεργίας των εργαζομένων στο Δημόσιο ΦΩΤΟ

Τη μάχη για την επιτυχία της αυριανής απεργίας στο Δημόσιο δίνουν οι δυνάμεις της...