Το ΠΑΜΕ δεν αναγνωρίζει τα τελεσίγραφα της Ε.Ε. για το κλείσιμο της Ολυμπιακής.

Δημοσιεύτηκε στις

 

Οι συντονισμένες προσπάθειες Ευρωπαϊκής Ένωσης και κυβέρνησης Ν.Δ., για λογαριασμό της πλουτοκρατίας, να διαλύσουν την Ολυμπιακή και να πετάξουν στο δρόμο χιλιάδες εργαζόμενους, βρίσκεται στο τελικό στάδιο.

Το ΠΑΜΕ δεν αναγνωρίζει τα τελεσίγραφα της Ε.Ε. για το κλείσιμο της Ολυμπιακής.

Καλεί τους εργαζόμενους της Ολυμπιακής να βγάλουν τα συμπεράσματά τους από την μέχρι τώρα πορεία και τις πολιτικές που εφαρμόστηκαν από τις κυβερνήσεις Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ. Όχι μόνο να καταδικάσουν αυτές τις πολιτικές που τους πετούν στο δρόμο, αλλά να συντονίσουν τα βήματά τους με όλους τους εργαζόμενους, να πάρουν πρωτοβουλίες για κοινή δράση, να παλέψουν για την υπεράσπιση της δουλειάς τους, των κατακτήσεων και των δικαιωμάτων τους.

Ο δρόμος για εθνικό αερομεταφορέα που θα είναι λαϊκή περιουσία περνάει μέσα από ταξικές συγκρούσεις – ανατροπές πολιτικών, νίκη της εργατικής τάξης και όλων των εργαζομένων και σε επίπεδο εξουσίας. Μόνο τότε θα δοθεί οριστική λύση στα προβλήματα προς όφελος της τάξης μας και ολόκληρου του Ελληνικού λαού.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Ενημέρωση από το πολιορκημένο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια -UCLA

Το ΠΑΜΕ σταθερά στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης, των φοιτητών και των εργαζομένων...

Κατάθεση στεφάνων για την Πρωτομαγιά

1η Μάη 2024- Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας! Απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της...

Οι προσυγκεντρώσεις για την απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς

Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα Οι  προσυγκεντρώσεις για την  απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στις 10.30πμ στην πλατεία Συντάγματος έχουν οριστεί...