“Έφυγε” ο συναγωνιστής Σωτήρης Καλέας

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ, εκφράζει τη συντριβή της για τον άδικο και πρόωρο χαμό του συναγωνιστή μας Σωτήρη Καλέα, Μέλους της Συντονιστικής Επιτροπής του ΠΑΜΕ και πρωτοπόρου μαχητή των ταξικών αγώνων.

Εκφράζει τα πιο θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια όλων των φίλων και στελεχών του ΠΑΜΕ προς την οικογένεια του συναγωνιστή μας Σωτήρη.

Ο αγωνιστής Σωτήρης, έφυγε σε μια στιγμή που το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα έχει ανάγκη την δυναμική συμβολή του για να αποκρούσει τη νέα αντεργατική επέλαση κυβέρνησης – κεφαλαίου.

Η μεγαλύτερη τιμή στη μνήμη του συναγωνιστή μας Σωτήρη, είναι η έμπρακτη υπόσχεσή μας πως θα συνεχίσουμε να πρωτοστατούμε αγωνιστικά για όλα που και εκείνος οραματίστηκε.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Όλοι στο μεγάλο συλλαλητήριο των απολυμένων της ΛΑΡΚΟ και των δασεργάτων – ρητινοπαραγωγών της Εύβοιας το Σάββατο 23 Μαΐου

Όλοι και όλες στο μεγάλο συλλαλητήριο των απολυμένων της ΛΑΡΚΟ και των δασεργάτων -...

Κάθε μέρα και ένα νέο εργοδοτικό έγκλημα – Ακήρυχτος πόλεμος στην εργατική τάξη για τα κέρδη

Κάθε μέρα και ένα νέο εργοδοτικό έγκλημα Ακήρυχτος πόλεμος στην εργατική τάξη για τα κέρδη Κάθε...

Το πρόγραμμα παιδικής ραδιοφωνικής εκπομπής Αγριόχηνες το Σάββατο 23 Μαΐου

To Σάββατο 23 Μαΐου 2026, στις 9.00 το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό Θεσσαλονίκης 904...