24ωρη Απεργία του ΠΑΜΕ – Συγκέντρωση 12 το μεσημέρι, Πλ. Κάνιγγος

Δημοσιεύτηκε στις

 

Μόλις λίγες ώρες απομένουν από την 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση της Πέμπτης 17 Μάρτη που διοργανώνουν τα αγωνιστικά συνδικάτα σ΄ ολόκληρη τη χώρα. Τα μηνύματα από τις περιοδείες στελεχών του ΠΑΜΕ, στους βασικούς χώρους δουλειάς, είναι θετικά και υπογραμμίζουν την οργή των εργαζομένων για την πολιτική της κυβέρνησης και των βιομηχάνων. Αυτές τις κρίσιμες, για την απεργία, ώρες κυβέρνηση και εργοδότες προσπαθούν να κάμψουν το αγωνιστικό φρόνημα των μισθωτών και να τους εγκλωβίσουν στην αντιλαϊκή προπαγάνδα τους. Απειλούν, εκβιάζουν και τρομοκρατούν. Η τακτική τους όμως δεν θα περάσει!

Όλοι οι εργαζόμενοι την Πέμπτη θα βγουν στους δρόμους διεκδικώντας τα εργατικά αιτήματα που προβάλλει το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα και που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των λαϊκών οικογενειών.

Με την ευκαιρία μάλιστα της συμπλήρωσης ενός χρόνου με μπλε λιτότητα και μπλε ακρίβεια, οι εργάτες, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι και οι νεολαίοι επιβάλλεται να στείλουν το δικό τους «μποναμά» στην κυβέρνηση της Ν.Δ. Να στείλουν ταυτόχρονα μήνυμα με αποδέκτες τον ΣΕΒ, την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και τις ηγεσίες του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού. Σ΄ όλους αυτούς που δυσκολεύουν τη ζωή των απλών ανθρώπων της δουλειάς.

Τέλος, εκ μέρος του ΠΑΜΕ, απευθύνουμε ιδιαίτερο προσκλητήριο σ΄ όλα τα συνδικάτα να αναδείξουν την Πέμπτη αλλά και καθημερινά το πελώριο θέμα της ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ και της μη επέκτασης του Ωραρίου στο Εμπόριο όπως απροκάλυπτα επιχειρεί η κυβέρνηση.

Την Πέμπτη η Κεντρική Απεργιακή Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ θα γίνει στις 12 το μεσημέρι, στην Πλατεία Κάνιγγος. Θα ακολουθήσει πορεία.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Ενημέρωση από το πολιορκημένο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια -UCLA

Το ΠΑΜΕ σταθερά στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης, των φοιτητών και των εργαζομένων...

Κατάθεση στεφάνων για την Πρωτομαγιά

1η Μάη 2024- Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας! Απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της...

Οι προσυγκεντρώσεις για την απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς

Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα Οι  προσυγκεντρώσεις για την  απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στις 10.30πμ στην πλατεία Συντάγματος έχουν οριστεί...