Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ χαιρετίζει την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και καλεί την Εργατική Τάξη να συνεχίσει τους αγώνες και την πάλη της για τους ανεκπλήρωτους στόχους της ηρωικής εξέγερσης του 1973.

Η Εργατική Τάξη και το πιο πρωτοπόρο της τμήμα, όπως και τότε, έτσι και σήμερα βρίσκεται μαζί με τη νέα γενιά στους αγώνες για την πρόοδο, την προοπτική και την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.

Σήμερα, που οι δυνάμεις του κεφαλαίου και οι πολιτικοί του εκφραστές κάτω από την ομπρέλα των δύο ιμπεριαλιστικών κέντρων, των ΗΠΑ και της Ε.Ε., οξύνουν τις επιθέσεις σε βάρος των λαϊκών κατακτήσεων και ανεβάζουν το βαθμό εκμετάλλευσης σε βάρος των εργαζομένων, το ταξικό Συνδικαλιστικό Κίνημα συσπειρώνοντας τις πιο ζωντανές δυνάμεις του κινήματος, ξεδιπλώνει την αντεπίθεση και τους αγώνες του. Σήμερα είναι ανάγκη για συμμετοχή όλων των εργαζομένων στις εκδηλώσεις και στην μεγάλη πορεία προς την Αμερικάνικη Πρεσβεία.

Το ΠΑΜΕ θα καταθέσει στεφάνι στο Πολυτεχνείο αύριο Τρίτη 16 Νοέμβρη στις 5.30 μ.μ. Τα Συνδικάτα που θα καταθέσουν στεφάνια μπορούν να συγκεντρωθούν στις 5.30 μ.μ. στο Συνδικάτο Οικοδόμων και από εκεί μαζί με το ΠΑΜΕ να προχωρήσουμε στην κατάθεση.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Ζωντανά θα προβληθεί η σημερινή Συνέντευξη Τύπου της ΔΑΣ στις 12μμ, για το 39ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ

Παρακολουθήστε ζωντανά στον παρακάτω σύνδεσμο την Συνέντευξη Τύπου της ΔΑΣ, που θα δοθεί σήμερα...

Πραγματοποιήθηκαν περιοδείες συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ σε Ηράκλειο και Χανιά μπροστά στο 39ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ (ΦΩΤΟ)

Μπροστά στο 39ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ, που ξεκινά αύριο, Πέμπτη 16 Απρίλη, την ώρα...