Όχι στο χαράτσι της Ολυμπιακής Κατοικίας

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για το υπέρογκο κόστος που μεθοδεύουν να φορτώσουν για τα 2290 σπίτια του Ολυμπιακού Χωριού στις πλάτες των δικαιούχων της Εργατικής Κατοικίας.

Είναι απαράδεκτο και προκλητικό, το κόστος των 1520 Ευρώ, ανά τετραγωνικό μέτρο των κατοικιών αυτών για τους εργαζόμενους, την στιγμή που το κόστος των εργατικών κατοικιών του ΟΕΚ δεν ξεπερνά τα 450 ευρώ ανά τ.μ.

Αυτό πέραν των άλλων δείχνει τα βάρη των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων που πρόκειται να πληρώσει ο Λαός με τους Ολυμπιακούς. Υπογραμμίζει την διασπάθιση χρήματος για να πλουτίσουν οι μεγαλοκατασκευαστές.

Δεν συντρέχει κανένας λόγος να πληρώσουν οι εργαζόμενοι ούτε δραχμή επιβάρυνσης για τα σπίτια που θα διατεθούν με κλήρωση στο Ολυμπιακό Χωριό.

Τα συγκεκριμένα σπίτια είναι χρυσοπληρωμένα από τους εργάτες και πρέπει να αποδοθούν σε αυτούς χωρίς καμιά επιβάρυνση.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Καταγγελία για την επίθεση της αστυνομίας σε παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικούς στη Διεύθυνση ΠΕ Α’Αθήνας

Καταγγέλλουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που έγινε σήμερα, Πέμπτη 23/10, από...

Η θεατρική ομάδα και η Χορωδία του ΠΑΜΕ το Σάββατο 18 Οκτώβρη. ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Με  πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 18 Οκτώβρη 2025  η εκδήλωση με τη...

Πρόγραμμα εμφανίσεων χορωδίας και παραστάσεων της θεατρικής ομάδας του ΠΑΜΕ

Σάββατο 18 Οκτώβρη η Χορωδία του ΠΑΜΕ πλαισιώνει την εκδήλωση για την Τρίτη ηλικία...