Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους στην WIND

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τις κινητοποιήσεις του Συνδικάτου των Εργαζομένων στις Τηλεπικοινωνίες και την Πληροφορική.

Μαζί με δυνάμεις του ΠΑΜΕ και άλλα κλαδικά συνδικάτα σήμερα από τις 7.30 το πρωί απέκλεισαν τα κτίρια της WIND στο Μαρούσι για αρκετές ώρες. Οι 800 περίπου εργαζόμενοι της WIND όχι μόνο αντέδρασαν θετικά και έδωσαν τη μάχη μαζί με το κλαδικό συνδικάτο αλλά αρκετοί από αυτούς έγιναν και μέλη του.

Το ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα, τις Ομοσπονδίες, τα Εργατικά Κέντρα να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους. Πρόκειται για επίθεση της πολυεθνικής WIND εναντίον του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος.

Το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα θα συνεχίσει την πάλη ενάντια στην πολιτική της πολυεθνικής αξιοποιώντας όλες τις μορφές που προχώρησε σε απολύσεις μελών του Δ.Σ. των Σωματείων του Κλάδου και της Επιχείρησης και σε περικοπές δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Τα Δελτία Τύπου και οι Ανακοινώσεις- Καταγγελίες να στέλνονται στο fax: 210- 6109957

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Συνεχίζονται οι συσκέψεις, οι εξορμήσεις και οι περιοδείες ενόψει του Πανελλαδικού Συλλαλητηρίου στη ΔΕΘ

Περιοδείες εργατικών σωματείων στην Κεντρική Μακεδονία: Τρίτη 1/9 σε εργοστάσιο τροφίμων στο Κιλκίς, στις 9π.μ....
00:06:34

Παρέμβαση του Αντ. Κούκουρα στον ΕΡΤnews Radio για το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στη ΔΕΘ (AUDIO)

Τα συνδικάτα με περιοδείες, εξορμήσεις, εκδηλώσεις δίνουν τη μάχη για ένα μαζικό, μαχητικό συλλαλητήριο...
00:08:55

Παρέμβαση του Αλ. Περράκη στην ΕΡΤnews για το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στη ΔΕΘ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα συνδικάτα με περιοδείες, εξορμήσεις, εκδηλώσεις δίνουν τη μάχη για ένα μαζικό, μαχητικό συλλαλητήριο...