Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ μαζί με εργαζόμενους του ΤΕΟ ΑΕ συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα κ. Μπαλτά.

Δημοσιεύτηκε στις

Σήμερα 4/6/2009 αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ μαζί με εργαζόμενους του ΤΕΟ ΑΕ που μετατάχθηκαν στο ΥΠΕΧΩΔΕ και παραμένουν απλήρωτοι από τον Μάρτη του 2009, συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα κ. Μπαλτά.

Η αντιπροσωπεία αφού κατήγγειλε την κυβέρνηση που άφησε απλήρωτους τους εργαζομένους που έχουν το μισθό τους μοναδικό εισόδημα για να ζήσουν αυτοί και οι οικογένειές τους, απαίτησε την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων, καθώς της ίση οικονομική μεταχείριση όλων των εργαζομένων στο ΤΕΟ ΑΕ. Απαίτησε επίσης να τηρηθεί η δέσμευση της κυβέρνησης, με την οποία οι εργαζόμενοι του ΤΕΟ που θα μετατάσσονταν δεν θα είχαν καμιά απώλεια στις αποδοχές τους.
Ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΧΩΔΕ δεσμεύτηκε ότι η καταβολή της μισθοδοσίας, τα αναδρομικά καθώς και το επίδομα του 2% θα καταβληθούν στις 24/6/2009, ημέρα που γίνεται η μισθοδοσία των εργαζομένων στο δημόσιο.

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζομένους να συνεχίσουν και να δυναμώσουν το ΠΑΜΕ, που αποτελεί δύναμη ελπίδας, προοπτικής, ανατροπής της καπιταλιστικής βαρβαρότητας που ζούμε.

Περισσότερα

Συνεχίζονται οι συσκέψεις, οι εξορμήσεις και οι περιοδείες ενόψει του Πανελλαδικού Συλλαλητηρίου στη ΔΕΘ

Περιοδείες εργατικών σωματείων στην Κεντρική Μακεδονία: Τρίτη 1/9 σε εργοστάσιο τροφίμων στο Κιλκίς, στις 9π.μ....
00:06:34

Παρέμβαση του Αντ. Κούκουρα στον ΕΡΤnews Radio για το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στη ΔΕΘ (AUDIO)

Τα συνδικάτα με περιοδείες, εξορμήσεις, εκδηλώσεις δίνουν τη μάχη για ένα μαζικό, μαχητικό συλλαλητήριο...
00:08:55

Παρέμβαση του Αλ. Περράκη στην ΕΡΤnews για το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στη ΔΕΘ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα συνδικάτα με περιοδείες, εξορμήσεις, εκδηλώσεις δίνουν τη μάχη για ένα μαζικό, μαχητικό συλλαλητήριο...