Σύλλογος εργαζομένων Δήμου Νέας Ιωνίας: Ενώνουμε τη φωνή μας με τους λιμενεργάτες όλου του κόσμου

Δημοσιεύτηκε στις

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/10/2026 8:00 π.μ. έως 12:00

Συγκέντρωση στις 10:00 π.μ. στην Πλατεία Δημοτικού Θέατρου στον Πειραιά.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Νέας Ιωνίας συμμετέχει στην 4ωρη στάση εργασίας που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ για την Παρασκευή 30/10/2026 από τις 8:00 π.μ. έως τις 12:00.

Την ίδια στιγμή που οι μισθοί μας δεν φτάνουν για να βγει ο μήνας, που καμιά κουβέντα δεν γίνεται για επαναφορά 13ου-14ου μισθού, για στελέχωση των υπηρεσιών μας με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, οι φλόγες του πολέμου απλώνονται σε περισσότερες εστίες από κάθε άλλη φορά μετά τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο, οι κυβερνήσεις τσακίζουν όλο και περισσότερο τα δικαιώματά μας, εντείνουν την καταστολή για τα κέρδη των ομίλων που πλουτίζουν με το αίμα των λαών και ξοδεύουν δισεκατομμύρια για πολεμικούς εξοπλισμούς, φρεγάτες, ασπίδες και πυραύλους.

Ενώνουμε τη φωνή μας με τους λιμενεργάτες όλου του κόσμου και βροντοφωνάζουμε πως «ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ». Ο αγώνας των λιμενεργατών είναι αγώνας όλων των εργαζομένων. Με τους εργαζόμενους άλλων χωρών, μάς ενώνουν τα ίδια συμφέροντα.

Απεργούμε μαζί, την ώρα που οι κυβερνήσεις, μάς θέλουν αντίπαλους. Οι ιμπεριαλιστές δεν είναι παντοδύναμοι, οι λαοί έχουν τη δύναμη να νικήσουν.

Στηρίζουμε τη «Διεθνή» απεργιακή κινητοποίηση των λιμενεργατών σε περισσότερα από 100 λιμάνια Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2026.

Περισσότερα

Σωματείο Εργαζομένων BOEHRINGER INGELHEIM ΕΛΛΑΣ: Κινητοποιήσεις με στάσεις εργασίας 30 και 31 Οκτώβρη

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων αφού άκουσε την εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου και...

Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας: Τα λιμάνια δεν είναι βάσεις πολέμου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΗ 2026 - 24ΩΡΗ ΠΑΜΠΕΙΡΑΪΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΛ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ 10 π.μ. ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ...