ΌΛΕΣ ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΔΕΘ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 05/09!
Με ανεβασμένους ρυθμούς προετοιμάζουμε τη συμμετοχή μας στο παλλαϊκό – πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ, το Σάββατο 5 Σεπτέμβρη στις 17:30, στην πλατεία ΧΑΝΘ, με σύνθημα «Δώστε λεφτά για μισθούς, Υγεία και Παιδεία – Καμία θυσία για τον πόλεμο και τα κέρδη τους». Στόχος, το φετινό συλλαλητήριο να είναι το μεγαλύτερο των τελευταίων χρόνων και να αποτελέσει σταθμό για την αντεπίθεση της εργατικής τάξης και των σύμμαχων στρωμάτων.
Πιάνουμε το νήμα από τις απεργιακές κινητοποιήσεις του προηγούμενου διαστήματος, από τα συλλαλητήρια ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, τις συγκεντρώσεις αλληλεγγύης στους λαούς της Κούβας και της Παλαιστίνης. Από τις αγροτικές κινητοποιήσεις αυτής της περιόδου. Από την κινητοποίηση του λαού για να προστατεύσει τη ζωή και την περιουσία του από τις πυρκαγιές, έχοντας ταυτόχρονα να αντιμετωπίσει ένα κράτος εχθρικό, που δεν παίρνει ούτε τα στοιχειώδη μέτρα για την προστασία της ανθρώπινης ζωής.
Όλοι μαζί μπαίνουμε στη μάχη, συντονισμένα, οργανωμένα, αποφασιστικά, βάζουμε στο επίκεντρο τις δικές μας διεκδικήσεις, τις δικές μας ανάγκες για μισθούς, σταθερή δουλειά, δημόσια Υγεία και Παιδεία, για μέτρα στήριξης των εργαζομένων του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, των αγροτών και των αυτοαπασχολούμενων, ενάντια στις θυσίες για τους πολέμους και τα κέρδη των ομίλων.
Στις 5 Σεπτέμβρη, στη ΔΕΘ, χαλάμε τη φιέστα των υποσχέσεων και των ψεύτικων προσδοκιών που προσπαθεί να καλλιεργήσει η κυβέρνηση.
Καλούμε τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, τα μέλη του Σωματείου μας, αλλά και όλο τον λαό της Λιβαδειάς να πυκνώσουν τις αποφάσεις συμμετοχής στο συλλαλητήριο της 5ης Σεπτέμβρη. Η δύναμή μας βρίσκεται στην οργάνωση, στη συλλογική δράση και στη συμμαχία με τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τη νεολαία, με όλους όσοι πλήττονται από την ίδια πολιτική.
Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας και αγωνιζόμαστε για το δικαίωμά μας στη δουλειά και τη ζωή με αξιοπρέπεια!
~ Συγκέντρωση: Σάββατο 05/09 στις 07:30 στην Πλατεία Λάμπρου Κατσώνη (Ζάππειο)
~ Αναχώρηση: 08:00 με λεωφορείο του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς
~ Δωρεάν κόστος μετακίνησης!
~ Τηλέφωνο συμμετοχών: 697 33 11 744

