ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ
Συνάδελφοι, συναδέλφισσες
Σας ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ αποφάσισε την συμμετοχή στην Πανελλαδική Σύσκεψη συνδικαλιστικών οργανώσεων που καλεί το Π.Α.ΜΕ το Σάββατο 4/4/26 στο κλειστό γήπεδο Νήαρ ήστ Καισαριανής. Συμμετέχουμε γιατί προβληματιζόμαστε από τις γενικές εξελίξεις και παλεύουμε για εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα που θα αμφισβητεί την εγκληματική πολιτική του κέρδους, την στρατηγική του κεφαλαίου και των κυβερνήσεων του,της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ ,δεν θα υποτάσσεται στους στόχους της εργοδοσίας για να αυγαταίνει τα κέρδη της από την εκμετάλλευση και το αίμα των εργαζομένων .
Για την ενδυνάμωση του κινήματος που βάζει στο στόχαστρο τις πραγματικές αιτίες της βαρβαρότητας και όσους την υπηρετούν ,καταδυναστεύοντας τις ζωές μας.
Με πίστη στην ενωτική μας δύναμη και τέτοιο προσανατολισμό μπορούμε να αντιπαρατεθούμε στο σύνολο της πολιτικής που συνθλίβει τις ζωές μας, να επιβάλουμε την απεμπλοκή της χώρας από τον πόλεμο.
Οι εργαζόμενοι οργανωμένοι με τα Σωματεία στο δρόμο της σύγκρουσης και ρήξης με το σύστημα της εκμετάλλευσης ,μπορούν να φέρουν τις ανατροπές.
ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΔΥΝΑΜΗ, ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΕΛΠΙΔΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

