Να μην πλειστηριαστεί το σπίτι συναδέλφισσας
Όλοι και όλες στη κινητοποίηση Δευτέρα 16/2/2026 στις 14:00 στα γραφεία της doValue
(Κύπρου 27 και Αρχιμήδους στο Μοσχάτο)
(κηρύσσουμε 2ωρη διευκολυντική στάση εργασίας 12:00-14:00)
Κανένας μόνος του!-Όλοι για έναν και ένας για όλους!
Στις 18/2/2026 έχει προγραμματιστεί ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός 1ης κατοικίας συναδέλφου μας, μητέρα δύο παιδιών (φοιτητών) και με σύζυγο που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Το δάνειο της συναδέλφου έχει αγοραστεί από fund, τα γνωστά κοράκια και τη διαδικασία του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού δρομολογεί για λογαριασμό του fund η εταιρεία doValue.
Η συναδέλφισσα, όπως και χιλιάδες εργαζόμενοι, δεχόμαστε μια ανελέητη επίθεση στο εισόδημά μας τα τελευταία χρόνια. Την ίδια ώρα που τα επιτόκια καλπάζουν και ο κόσμος αδυνατεί να ανταποκριθεί, οι νόμοι όλων των κυβερνήσεων τα τελευταία χρόνια αλλά και η απαράδεκτη απόφαση του Αρείου Πάγου που άναψε το «πράσινο φως» στα funds να πραγματοποιούν πλειστηριασμούς έστρωσαν το έδαφος στα διάφορα κοράκια, ώστε να μπορούν να αρπάζουν τα λαϊκά σπίτια.
Όμως, ο συλλογικός αγώνας, η ενότητα και η αλληλεγγύη μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα, όπως έχουμε πετύχει και στο παρελθόν.
Το σωματείο είναι εδώ! Κανένας μόνος του!
Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.
Δίνουμε ραντεβού τη Δευτέρα 16/2/2026 στις 14:00 στα γραφεία της doValue
(Κύπρου 27 και Αρχιμήδους στο Μοσχάτο).
Καλούμε το Εργατικό Κέντρο Πειραιά, άλλα σωματεία και φορείς να συμπαρασταθούν στην συναδέλφισσα

