Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά: Για την Καθαίρεση της Διευθύντριας του ΤΕΠ του Νοσοκομείου Γεννηματάς

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ ενημερώθηκε για την καθαίρεση της διευθύντριας του ΤΕΠ του νοσοκομείου Γεννηματάς, με απόφαση της διοικήτριας του νοσοκομείου. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ως προσωρινή προϊσταμένη ορίστηκε συνάδελφος που δεν κατέχει τον τίτλο της εξειδίκευσης της Επειγοντολογίας, καθιστώντας το ΤΕΠ του συγκεκριμένου νοσοκομείου το μοναδικό Τμήμα Επειγόντων στην επικράτεια με υπεύθυνο μη εξειδικευμένο ιατρό, τη στιγμή μάλιστα που στο τμήμα υπηρετούν συνολικά πέντε (5) εξειδικευμένοι Επειγοντολόγοι.

Απαιτούμε την άμεση επάνοδο της κας Κουτσούκου Βικτωρίας στη θέση της η οποία εκτός των άλλων έχει αξιολογηθεί τρεις φορές με άριστα από τους Διευθυντές Ιατρικής Υπηρεσίας. Γι’ αυτό και για άλλα παρόμοια συμβάντα η ΕΙΝΑΠ ζητάει συνάντηση με την διοίκηση της 1ης ΥΠε.

Οι αυθαίρετες μετακινήσεις και καθαιρέσεις που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα από διάφορες διοικήσεις νοσοκομείων και διευθυντές Ιατρικής Υπηρεσίας, οι οποίες –μεταξύ άλλων– καταρρακώνουν την αξιοπρέπεια συναδέλφων με πολυετή προσφορά στο ΕΣΥ, δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές.

Περισσότερα

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών: Πρόταση μπροστά στις Γενικές Συνελεύσεις των ΕΛΜΕ

Λεφτά για μισθούς, παιδεία, υγεία και όχι για τα κέρδη και τους πολέμους των...

ΕΛΜΕ Πειραιά: Δελτίο Τύπου από την κινητοποίηση στη Σαλαμίνα και κάλεσμα συνέχισης του αγώνα

ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 13:30 ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Ζητάμε τη συμπαράσταση των εργαζομένων, των συλλόγων γονέων, του...

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον πρόωρο και ξαφνικό χαμό της Ελένης Κατραντζή-Χατζηελευθερίου

Η Διοίκηση της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου, εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για τον...