Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Ν. Ιωαννίνων: Καμία εμπιστοσύνη στην εργοδοσία του “ΓΑΛΑΞΙΑ”

Δημοσιεύτηκε στις

Το σωματείο καταγγέλλει την εργοδοσία του «Γαλαξία» για την προσπάθειά της να υφαρπάξει νύχτα και στην «ζούλα» την υπογραφή των εργαζομένων στο κατάστημα στην Βηλαρά, ζητώντας τους να δεχτούν δυσμενείς μεταβολές στις συμβάσεις τους. Επανέφερε δηλαδή στους εργαζόμενους προς υπογραφή, την σύμβαση που είχαν απορρίψει με τις κινητοποιήσεις τους λίγους μήνες πριν.

Καταγγέλλουμε την εργοδοσία του «Γαλαξία» για την μη τήρηση όσων είχαν συμφωνηθεί μεταξύ αυτής και των εργαζομένων, σε ότι αφορά την συνέχιση  των συμβάσεων, των μισθών και των εργασιακών δικαιωμάτων που είχαν πριν την μεταβίβαση των καταστημάτων από «Παπαγεωργίου» σε «Γαλαξία».

Καλούμε τους εργαζόμενους του «Γαλαξία» στο κατάστημα επί της Βηλαρά, να μην δείξουν καμία εμπιστοσύνη στην εργοδοσία! Να επιβάλλουν με την στάση τους, όπως οι συνάδελφοι στο κατάστημα επί της Δωδώνης, την συνέχιση των συμβάσεών τους χωρίς καμιά δυσμενή μεταβολή!

Η προσπάθεια της εργοδοσίας δεν θα περάσει!

Οι εργαζόμενοι έχουν πείρα. Έχουν ζήσει και αντιμετωπίσει ξανά τέτοιες μεθοδεύσεις. Δεν τρομοκρατούνται, δεν εκβιάζονται και δεν θα επιτρέψουν να τους διασπάσουν.

Ο λαός της πόλης είναι στο πλευρό των εργαζομένων. Η αλληλεγγύη είναι δύναμη και όπλο απέναντι στην εργοδοτική αυθαιρεσία.

Αρκετά «πλάτη» έβαλαν τα τελευταία χρόνια για να κερδίζει ο εκάστοτε εργοδότης!

Να μην ανεχτούν να τους πετάξουν τώρα σαν τις στυμμένες λεμονόκουπες!

 Απαιτούμε από την εργοδοσία του «Γαλαξία» να σταματήσει τις αθλιότητες και να προχωρήσει στην υπογραφή ΟΛΩΝ των συμβάσεων με βάση αυτά που συμφωνήθηκαν με τους εργαζόμενους.

 

Περισσότερα

Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου: Για την απόλυση του προέδρου του Σωματείου Ξενοδοχείου Capsis Astoria

Πάρτε πίσω την άδικη και εκδικητική συνδικαλιστική απόλυση του προέδρου του προσωρινού ΔΣ του...

Σύλλογος Εργαζομένων Υπ. Γεωργίας Ν. Αττικής: Αλληλεγγύη στον λαό της Βενεζουέλας

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Υπ. Γεωργίας Ν. Αττικής καταδικάζει τη νέα στρατιωτική επίθεση των ΗΠΑ...

Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΛΤΑ Τρόφιμα Αττικής: 9 Γενάρη όλοι στη γενική συνέλευση του σωματείου

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09/01/26 ΩΡΕΣ 14:00-16:00 KAI23:00-00:00 Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι Το ΔΣ του...