Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Λάρισας: Πραγματοποιήθηκε από τη νεοσύστατη χορωδία του Σωματείου

Δημοσιεύτηκε στις

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 15 Δεκέμβρη 2025 στο Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας, από τη νεοσύστατη χορωδία  του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Λάρισας.

Η Χορωδία δημιουργήθηκε με απόφαση του Δ.Σ. στις αρχές του 2025, αναγνωρίζοντας την ανάγκη των συνταξιούχων για ψυχαγωγία και πολιτισμό, και η οποία αριθμεί σήμερα πάνω από 45 άτομα.

Το Σωματείο μας επέλεξε η χορωδία μας, να κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας, τιμώντας τους ηλικιωμένους συναδέλφους μας και να τους δώσουμε μια μικρή χαρά αυτές τις εορταστικές ημέρες. Ο Μαέστρος και  ενορχηστρωτής Γιώργος Δεληγιάννης επέλεξε κάποια παραδοσιακά τραγούδια για να ερμηνεύσει η χορωδία και να τραγουδήσουμε όλοι μαζί. Η ανταπόκριση και η συμμετοχή των φιλοξενούμενων συναδέλφων ήταν σε ένα ζεστό κλήμα, που μαζί με τους εργαζόμενους του χώρου σε κάποια τραγούδια χορεύοντας, δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα εορταστική.

Στο τέλος η Διοίκηση του Σωματείου των Συνταξιούχων ΙΚΑ Λάρισας αφού τους ευχαρίστησε, τους ευχήθηκε καλές γιορτές με Υγεία και Καλή Χρονιά και τους  πρόσφερε  από ένα συμβολικό δωράκι.

 

Περισσότερα