Σωματείο Εργαζομένων Ιδιωτικού Τομέα Νομού Πέλλας: Πραγματοποιήθηκε αφιέρωμα στο Αντιπολεμικό Metal

Δημοσιεύτηκε στις

Βραδιά αφιέρωμα στο αντιπολεμικό Metal διοργάνωσε το Σωματείο Εργαζομένων Ιδιωτικού Τομέα Νομού Πέλλας, την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου στο Stones Bar στη Σκύδρα. Μέσα από εκρηκτικές μουσικές και λόγια ξεγυμνώθηκε η πραγματικότητα. Αποκαλύφθηκαν οι πόλεμοι των αφεντικών, οι κραυγές ενάντια στην εκμετάλλευση, το σύστημα που γεννά νέους πολέμους και ξεριζωμένους λαούς. Μέσα από δυναμικές μουσικές και τους στίχους των Metal τραγουδιών καταγράφηκε ο πόνος του πολέμου, η φρίκη της φτώχειας, η υποκρισία των ισχυρών, αλλά και η δύναμη της συλλογικής αντίστασης.

Το Σωματείο μας αφιέρωσε αυτή τη βραδιά στο Metal, που δεν φοβάται να μιλήσει, που καταγγέλλει τον ιμπεριαλισμό, που ξεριζώνει την προπαγάνδα, που δίνει ρυθμό στους αγώνες για μια κοινωνία χωρίς πόλεμο, φτώχεια και εκμετάλλευση.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια να έρθουμε σε επαφή με τους συναδέλφους μας, μπροστά στις αρχαιρεσίες του Σωματείου το επόμενο διάστημα. Καλούμε στην Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Σωματείου την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, στις 11π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο στο Βαρόσι Έδεσσας.

 

 

Περισσότερα

Συνδικάτο Φαρμάκου Ν. Αττικής: Εμείς, οι εργαζόμενοι, δεν έχουμε ανάγκη από τη «φιλανθρωπία» των εργοδοτών

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ – ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,  ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ...

Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής: Κινητοποίηση στην εταιρεία COSMOFARM

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!! ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗ ΣΠΑΣΕΙ!! ΤΩΡΑ ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ...

Εργατικό Κέντρο Λάρισας: Απεργία 16 Δεκέμβρη

ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 16...