Σωματείο Εργαζ, Επιχείρηση Γαλαξίδι Θαλάσσιες Καλλιέργειες ΑΕ: Το πρώτο βήμα έγινε, τώρα έχουμε το δικό μας Σωματείο

Δημοσιεύτηκε στις

Το πρώτο βήμα έγινε, τώρα έχουμε το δικό μας Σωματείο που μπορούν να γίνουν μέλη όλοι οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση, Έλληνες και Μετανάστες (εκτός διευθυντών).

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι 

Η προσωρινή Διοίκηση του Σωματείου μας που εγκρίθηκε από το πρωτοδικείο Άμφισσας και δημοσιεύθηκε σύμφωνα με τα προβλεπόμενα του νόμου, με αισιοδοξία και όρεξη για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας, τη βελτίωση των μισθών και των συνθηκών εργασίας,  ανακοινώνει τη δημιουργία σωματείου εργαζομένων στην εταιρεία.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στην εταιρεία να γίνουν μέλη, να έχουμε ένα σωματείο δυνατό,  που θα ενώνει όλους τους εργαζόμενους.

Καλούμε συναδέλφους που μάθαμε ότι προσπαθούν να φτιάξουν σωματείο να μην προχωρήσουν, δεν χρειάζονται δύο Σωματεία.

Να έρθουν να γραφτούν στο ήδη εγγεγραμμένο στα μητρώα του πρωτοδικείου Άμφισσας Σωματείου και  να περπατήσουμε όλοι μαζί, σα μια γροθιά, σε γενική συνέλευση και εκλογές, στις οποίες όλοι θα έχουμε το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Άλλωστε το διοικητικό συμβούλιο που θα αναδειχθεί από τις εκλογές είναι αυτό που θα προωθήσει τα αιτήματα που όλοι μαζί θα αποφασίσουμε συλλογικά, δημοκρατικά, αποφασιστικά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο έχει ζητήσει συνάντηση με την εταιρεία. Ενώ σας ενημερώνουμε ότι τις επόμενες ημέρες θα περάσουμε από τους χώρους εργασίας για να μαζέψουμε αιτήσεις εγγραφών και να συζητήσουμε από κοντά.

Όσον αφορά την πρόσφατη απόλυση είμαστε δίπλα στο συνάδελφο Βασίλη και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για την επαναπρόσληψή του.

Καλή αρχή 

Περισσότερα

ΔΑΣ ΕΦΚΑ – Ανακοίνωση για το νομοσχέδιο για τα επαγγελματικά ταμεία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Η κυβέρνηση της ΝΔ εξαπολύει νέα...

Το ΣΕΤΗΠ συμμετέχει μαχητικά στο μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο των συνδικάτων στη ΔΕΘ, το Σάββατο 5 Σεπτέμβρη

Δώστε λεφτά για μισθούς, Υγεία και Παιδεία! Καμία θυσία για τον πόλεμο και τα...

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών: Καλωσόρισμα νεοδιόριστων εκπαιδευτικών 2026

Συγχαρητήρια σε όλες τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους! Ευχόμαστε σε όλες/ους τις/τους συναδέλφισσες/ους που διορίστηκαν...