Κλαδικό Συνδικάτο Ποτών Τροφίμων Αχαΐας: Να ανακληθεί άμεσα η απόλυση συναδέλφου συνδικαλιστή

Δημοσιεύτηκε στις

ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ

Το Κλαδικό Συνδικάτο Εργαζομένων Ποτών Τροφίμων ν. Αχαίας καταγγέλλει την άδικη και καταχρηστική απόλυση συναδέλφου που εργαζόταν στην εταιρεία «Γαλαξίδι Θαλάσσιες Καλλιέργειες Α.Ε.» και επί 25 χρόνια ήταν μέλος του Σωματείου Χειριστών Φωκίδας και πιο συγκεκριμένα ταμίας του.

Η εργοδοσία αξιοποιεί στο έπακρο όλο το αντεργατικό οπλοστάσιο που έχουν ψηφίσει όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ-ΠΑΣΟΚ για να βάζουν στο στόχαστρο πρωτοπόρους συνδικαλιστές. Θέλουν ένα κίνημα υποταγμένο, θέλουν εργαζόμενους φιμωμένους και τρομοκρατημένους να δουλεύουν 13ώρα.

Η απόλυση στόχο έχει να στείλει μήνυμα στους εργαζόμενους της επιχείρησης για να σταματήσουν τις διεκδικήσεις όπως αυξήσεις στους μισθούς, βελτίωση των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας, την καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

Καλούμε την εργοδοσία να ανακαλέσει άμεσα την απόλυση και να επαναπροσλάβει τον συνάδελφο.

 

 

Περισσότερα

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Βριλησσίων: Καταγγελία για την σύμβαση με ιδιώτη στην καθαριότητα

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι Στις 22/7/26 στο Δημ. Συμβούλιο του Δήμου μας κατατέθηκε μια ώρα πριν ...

Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων: Χορήγηση των προβλεπόμενων καλοκαιρινών αδειών σε όλους τους συναδέλφους

Καταγγέλλουμε τα άθλια περιστατικά που έχουν γνωστοποιηθεί στο Σωματείο μας: Για εταιρείες και γραφεία...

Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας: Με συγκίνηση και σεβασμό αποχαιρετάμε τον Τάσο Γιαννέζο

Με συγκίνηση και σεβασμό αποχαιρετάμε τον Τάσο Γιαννέζο, συνταξιούχο οικοδόμο και αγωνιστή του συνδικαλιστικού ...