Σωματείο Συσκευασίας Τροφίμων Δυτικής Αχαΐας – Ανδραβίδας – Κυλλήνης: Να σταματήσει κάθε δίωξη ενάντια στον πρόεδρο του Σωματείου ΕΝΕΔΕΠ

Δημοσιεύτηκε στις

Το σωματείο μας καταδικάζει την απαράδεκτη και προκλητική δίωξη του προέδρου του σωματείου ΕΝΕΔΕΠ και προέδρου του Εργατικού Κέντρου Πειραιά, Μ. Μπεκρή. Η αστική δικαιοσύνη ως μακρύ χέρι του συστήματος για ακόμα μια φορά τιμωρεί την συνδικαλιστική δράση, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν με άλλους πρωτοπόρους συναδέλφους. Στην συγκεκριμένη περίπτωση τους ενόχλησε η συλλογική δράση του συναδέλφου και του αγωνιζόμενου λαού του Πειραιά απέναντι στα δολοφονικά σχέδια του  κράτους  κατακτητή και δολοφόνου του Ισραήλ σε συντονισμό με την αστική τάξη της Ελλάδας .

Απαιτούμε τώρα:

  • Να σταματήσει κάθε δίωξη ενάντια στον πρόεδρο του Σωματείου ΕΝΕΔΕΠ και του Εργατικού Κέντρου Πειραιά. Να μπει η υπόθεση στο αρχείο.
  • Να καταργηθεί το αντιδραστικό νομοθετικό πλαίσιο και να σταματήσει κάθε προσπάθεια ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης και της διεθνιστικής αλληλεγγύης.

 

 

 

 

Περισσότερα

ΕΛΜΕ Πειραιά: Να δοθεί άμεσα η έκτακτη οικονομική ενίσχυση στα σχολεία του Πειραιά που είναι εξεταστικά (και βαθμολογικά) κέντρα

Να δοθεί άμεσα η έκτακτη οικονομική ενίσχυση από το Δήμο Πειραιά στα σχολεία (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ)...

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών: Απάντηση στις συκοφαντίες που διακινούν ΔΙΚΤΥΟ-ΔΗΣΥ

«Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης!» Τις τελευταίες ώρες οι παρατάξεις του ΔΙΚΤΥΟΥ...

Πανελλαδικό Συντονιστικό Συλλόγων Οικοτρόφων: Οι οικότροφοι φοιτητές ζητάμε αναβάθμιση των εστιών μας

Οι οικότροφοι φοιτητές ζητάμε αναβάθμιση των εστιών μας! Όχι στην καταστολή και τη συκοφάντηση των...