Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών – Πειραιώς: Καταγγέλλουμε τη δίωξη του μέλους του ΔΣ της ΕΙΝΑΠ Κώστα Καταραχιά

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, την δίωξη του μέλους του ΔΣ της ΕΙΝΑΠ Κώστα Καταραχιά που δικάζεται την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου, με την κατηγορία της «υποκίνησης σε στάση και διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας».

Η δίκη αυτή αφορά σε γεγονότα που συνέβησαν στην απεργιακή κινητοποίηση στις  0/04/21
(εν μέσω πανδημίας), την ημέρα δηλαδή που ο κ. Καταραχιάς ήταν ο μοναδικός επικουρικός γιατρός που απολύονταν σε όλη τη χώρα.

Και τότε το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ, είχε καταγγείλει την 1η ΥΠΕ, το υπουργείο Υγείας, και την κυβέρνηση για την συγκεκριμένη συνδικαλιστική δίωξη.

Είναι πρόκληση 4,5 χρόνια μετά η κυβέρνηση να επανέρχεται με αυτήν την δίωξη. Απαιτούμε την άμεση απόσυρση όλων των κατηγοριών σε βάρος του Κώστα Καταραχιά και τον τερματισμό κάθε δίωξης.

Καλούμε τους συναδέλφους να βρεθούν στα δικαστήρια την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου, στις 9:00 και γι’ αυτό, προκηρύσσουμε διευκολυντική τρίωρη στάση εργασίας της ΕΙΝΑΠ από τις 9:00 έως τις 12:00.

Περισσότερα

Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος Φιλίας και Αλληλεγγύης: Κάλεσμα σε εκδήλωση αλληλεγγύης με τον Κουβανικό Λαό 1η Μάρτη

Ο Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος Φιλίας και Αλληλεγγύης σας προσκαλεί στην εκδήλωση αλληλεγγύης με τον κουβανικό...

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών- Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφ. Αττικής: Όλοι στη συγκέντρωση 4 Μάρτη στο Εφετείο

ΌΛΟΙ στην συγκέντρωση την Τετάρτη 4 Μαρτίου, στις 8.30 π.μ. στο Εφετείο Αθήνας. Η πάλη...

Σωματείο Εργαζομένων ομίλου ΝΗΡΕΥΣ Ιχθυοκαλλιέργειες: Καμία ζωή δεν είναι αναλώσιμη

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 12.00 πμ...